Hagi rămâne antrenor la Viitorul Constanţa

Gică Hagi va continua şi sezonul viitor pe banca Viitorului, deşi părea tentat să antreneze în străinătate şi să numească un alt "principal" la echipa pe care o patronează. 

17 iul. 2018, 10:36
Hagi rămâne antrenor la Viitorul Constanţa

Directorul general al constănţenilor, Cristian Bivolaru, a anunţat că „Regele” va continua cel puţin până în iarnă la echipa cu care a cucerit titlul în 2017.

„Au existat, ştiu nişte discuţii, dar nu a fost nimic care să îl tenteze să lase lucrurile de aici. Cu siguranţă va continua la echipă pentru că la antrenori lucrurile sunt aşezate deja. Nu cred că un club serios a ajuns la sfârşitul lunii iulie fără să ştie cu cine începe noul sezon. Nu cred că până în iarnă se va mai pune problema unei oferte”, a declarat Bivolaru pentru ziare.com.

Oficialul Viitorului nu exclude însă posibilitatea unei noi plecări a căpitanului Ianis Hagi în această vară.

„Interes concret există dinspre mai multe cluburi. Au existat şi nişte oferte. Până în momentul de faţă nu s-a finalizat nimic, aşa că el continuă cu noi. Dar asta nu înseamnă că nu poate apărea ceva pe parcurs. Probabil va conta prestaţia lui în meciurile din cupele europene. Să nu uităm că, după Luxemburg, vom juca mai mult ca sigur dubla cu Vitesse Arnhem şi lumea se va concentra probabil pe meciurile astea”, a mai spus Cristian Bivolaru.

Viitorul va juca joi, la Ovidiu, de la ora 18.00, returul partidei cu Racing Union Luxembourg, din turul 1 preliminar al Europa League.