HALUCINANT! Primele imagini cu bărbatul muşcat de un tânăr la Spitalul din Iaşi. Cum s-a petrecut grozăvia

Un tânăr a fost mușcat de un drogat la Spitalul din Iași, care și-a adus iubita, aflată în sevraj, la Unitatea de Primiri Urgențe. Consumatorului de substanțe interzise i s-a părut că un bărbat aflat în sala de așteptare se uită insistent la prietena sa și, gelos peste măsură, l-a mușcat în de gât și de ureche. Scandalul monstru a fost suprins de camerele de supraveghere.

25 mart. 2017, 14:22
HALUCINANT! Primele imagini cu bărbatul muşcat de un tânăr la Spitalul din Iaşi. Cum s-a petrecut grozăvia

Incidentul a avut loc, vineri, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iași. Un bărbat, cunoscut de medici ca fiind consumator de cocaină, și-a adus prietena la spital pentru că intrase în sevraj, scrie Bună Ziua Iași.

„S-a prezentat o pacientă tânără, pentru simptomatologie de tip sevraj la anumite substanţe interzise pe care le consumase, din declaraţiile ei. A venit în UPU având o stare generală alterată, agitaţie, cefalee”, a declarat prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu.

Medicul de gardă le-a spus celor doi să aștepte pe hol până când tânăra va fi chemată pentru prelevarea de sânge pentru efectuarea analizelor. Printre persoanele aflate în sala de așteptare se afla și un tânăr de 23 de ani, care stătea chiar în fața tinerei aflate în sevraj.

A fost mușcat de un drogat la Spitalul din Iași care a avut o criză de gelozie

Fără să scoată un cuvânt, iubitul femeii s-a năpustit asupra bărbatului, pe care l-a mușcat de urechea dreaptă și de gât. Gelos peste măsură, individul țipa că îl va omorî pe cel care s-ar fi uitat insistent la iubita lui. Imediat, medicii au cerut ajutor paznicilor, dar și a polițiștilor ca să pună capăt scandalului.

Cel care a fost mușcat de un drogat la Spitalul din Iași riscă să contacteze boli grave, precum hepatită și SIDA.

„Victima a fost tratată imediat și i s-au recoltat probe pentru a face niște analize amănunțite, deoarece a fost mușcat de o persoană dependentă de droguri. Aceste persoane sunt purtătoare de boli grave, cum ar fi hepatita de tip B, hepatita de tip C sau SIDA. Pentru că pacientul a fost mușcat violent de acesta va rămâne o perioadă sub supraveghere medicală. Agresorul s-a liniștit când a venit Poliția. Nu am mai avut un astfel de incident pana acum în UPU”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoesu, șeful UPU-SMURD de la Spitalul Sf. Spiridon din Iași.

Polițiștii i-au întocmit un dosar penal pentru loviri și alte violențe pe numele tânărului gelos.