Handbalistă de 16 ani, bătută de fostul iubit, într-un parc din centrul oraşului Vaslui

O elevă de 16 ani, componentă a echipei juniori II – handbal fete la liceul cu Program Sportiv Vaslui, a fost bătută, într-un parc din centrul municipiului Vaslui, de către fostul său iubit, un tânăr de 25 de ani, care în prezent este cercetat de poliţişti pentru loviri sau alte violenţe.

RomaniaTV.net
24 apr. 2015, 19:17
Handbalistă de 16 ani, bătută de fostul iubit, într-un parc din centrul oraşului Vaslui

Tânărul a aşteptat-o pe fată pe scări în faţa Teatrului de Vară din Vaslui. Chiar s-a învoit de la servici pentru a o aştepta, scrie vremeanoua.ro. În timpul discuţie, tânăr a lovit-o cu cruzime pe handbalistă. Fata a scăpat din mâinile agresorului cu ajutorul a două dintre colege, care a văzut toată scena. Tânăra s-a ales cu un traumatism cranio-facial.

„Cei doi, agresorul şi victima, au fost prieteni în trecut şi s-au întâlnit în zona Parcului «Teatrul de Vară» pentru a avea discuţii despre fosta lor relaţie. La un moment dat, tânărul şi-a pierdut cumpătul şi a lovit-o pe minoră cu pumnul în faţă. Victima, care urmează să obţină şi un certificat medico-legal, a formulat plângere pe numele agresorului, pe numele acestuia fiind întocmit un dosar penal pentru loviri sau alte violenţe”, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Adolescenta era terorizată de fostul iubit. Ea a depus mai multe reclamatii la Politie, iar situatia ei era cunoscută si de conducerea Liceului Sportiv.