Hanibal Dumitraşcu a murit. Celebrul psiholog suferise un accident vascular

Hanibal Dumitraşcu a murit, duminică, la vârsta de 54 de ani, în urma unui accident vascular, informează România TV.

RomaniaTV.net
20 mai 2018, 12:47
Hanibal Dumitraşcu a murit. Celebrul psiholog suferise un accident vascular

Psihologul Hanibal Dumitraşcu a murit duminică la Spitalul Universitar din Bucureşti, acolo unde se afla internat încă de joi.

Psihologului i s-a făcut rău în timp ce mergea pe stradă. O ambulanţă l-a dus de urgenţă la spital, unde a intrat direct în operaţie. Medicii au constatat că Hanibal Dumitraşcu suferise un atac cerebral, starea lui fiind critică. 

Citeşte şi Hanibal Dumitraşcu, operat de urgenţă. Psihologul este în stare foarte gravă

Cu câteva ore înainte de accidentul vascular, psihologul era într-o stare foarte bună și nimeni nu avea să prevestească necazul ce avea să-l lovească. Hanibal Dumitrașcu a fost invitat la România TV, unde a analizat scandalul de la vârful statului. Psihologul Hanibal Dumitrașcu este unul dintre invitații de marcă ai emisiunilor România TV.

Citeşte şi Ultima apariţie tv a psihologului, cu câteva minute înainte de accidentul vascular VIDEO

Hanibal Dumitrașcu a fost conferențiar universitar doctor la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, acolo unde şi-a îndrumat studenții cu pasiune. Hanibal Dumitrașcu este și membru al Colegiului Psihologilor din România, precum și autor al mai multor volume de specialitate. Psihologul era căsătorit cu Mirela Dumitrașcu și avea două fete gemene, Maria și Ioana.