BRD Năstase Ţiriac Trophy. Meci SENZAŢIONAL pentru HORIA TECĂU

BRD Năstase Ţiriac Trophy. Românul Horia Tecău şi partenerul său olandez Jean-Julien Rojer s-au calificat, miercuri, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de tenis BRD Năstase Ţiriac Trophy, în urma victoriei cu 6-0, 6-4 înregistrată în faţa cuplului Nicolas Mahut / Adrian Mannarino (Franţa).

23 apr. 2014, 16:54
BRD Năstase Ţiriac Trophy. Meci SENZAŢIONAL pentru HORIA TECĂU

BRD Năstase Ţiriac Trophy. Tecău şi Rojer, principalii favoriţi ai competiţiei de la Bucureşti, şi-au asigurat un cec în valoare de 3.830 euro şi 45 de puncte ATP pentru calificarea în faza următoare, în care vor întâlni câştigătorii confruntării dintre perechile Colin Fleming / Ross Hutchins (Marea Britanie) şi Martin Emmrich / Christopher Kas (Germania).

Într-o altă partidă din turul 1, perchea compusă din românii Adrian Ungur şi Victor Crivoi a fost învinsă în două seturi, 6-3, 6-2, de cuplul italian Andrea Seppi / Daniele Bracciali. Ungur şi Crivoi vor împărţi un cec în valoare de 2.240 de euro după participarea la această probă, pentru care au beneficiat de un wild-card.

Horia Tecău a declarat miercuri că se bucură pentru victoria sa de la dublu, alături de olandezul Jean-Julien Rojer.

„Am început în forţă, iar noi am câştigat punctele decisive, care ne-au adus succesul. Mă bucur de această victorie, obţinută în faţa publicului din Bucureşti, a familiei şi prietenilor”, a spus Tecău.

Tecău a vorbit apoi despre partenerul de la dublu: „Rojer ştie că eu vreau să joc o nouă finală la Bucureşti, dar asta nu este o presiune pentru noi. Sper ca publicul să nu se susţină şi joi, când avem un meci dificil. În comparaţie cu ceilalţi jucători de dublu, cu Rojer mă simt cel mai bine şi cu timpul vor veni şi rezultatele”.

Horia Tecău încearcă să obţină al treilea său titlu la Bucureşti alături de Rojer, după ce în 2012 a ieşit învingător alături de suedezul Robert Lindstedt, iar anul trecut a câştigat împreună cu belarusul Max Mirnîi.