Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer s-au calificat la Turneul Campionilor 2017

Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului Masters 1.000 ATP de la Shanghai (China), dotat cu premii totale de 5.924.890 dolari, după 3-6, 6-4, 10-6 cu columbienii Juan Sebastian Cabal / Robert Farah. Calificarea este echivalentă cu asigurarea prezenţei la Turneul Campionilor 2017, competiţie ce se va disputa la Londra, între 12 şi 19 noiembrie.

12 oct. 2017, 09:44
Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer s-au calificat la Turneul Campionilor 2017

Horia Tecău şi Jean Julien Rojer vor fi la a treia participare în proba de dublu de la Turneul Campionilor. Ultima dată, în 2015, au câştigat turneul, într-o finală cu Bopanna / Mergea, fără să piardă vreun set, terminând anul pe primul loc în clasamentul mondial, după ce au profitat de victoria în semifinale împotriva fraţilor Bryan.

În acest sezon, cei doi au câştigat patru turnee ATP la dublu, cel mai important fiind al doilea lor titlu de Grand Slam, cel de la US Open. Pe lângă acesta, şi-au mai trecut în palmares titlurile de la Dubai, Geneva şi Winston-Salem Open.

Perechea alcătuită din tenismanul român Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului Masters 1.000 ATP de la Shanghai (China). Campionii din acest an de la US Open și-au asigurat un cec de 44.370 dolari și 180 de puncte ATP, iar în sferturi vor înfrunta câștigătorii dintre Oliver Marach (Austria) / Mate Pavic (Croația) și Di Wu / Yibing Wu (China).