HOROSCOP 12 OCTOMBRIE 2017: Risc major de eşec din cauza lui Marte şi Saturn. Previziunile Uraniei

Aspectul astrologic dominant al zilei de azi este cuadratura Marte-Saturn, care poate sa induca o stare de tensiune generala, insotita de obstacole si dificultati in diverse domenii. In acest context astral se recomanda amanarea activitatilor si deciziilor importante, fiindca exista un risc important de esec.

11 oct. 2017, 11:04
HOROSCOP 12 OCTOMBRIE 2017: Risc major de eşec din cauza lui Marte şi Saturn. Previziunile Uraniei

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Luna tranziteaza zodia Racului si te predispune la empatie, emotivitate si multa sensibilitate. Usa inimii tale se lasa mai greu deschisa astazi, esti introvertit, retinut, chiar timid. Familia si caminul sunt zona in care iti gasesti linistea. Ai nevoie de cuvinte de imbartatare pentru a prinde curaj, dar urmeaza-ti intuitia cu incredere. Dedica-te studiului, caci mintea iti merge brici.

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE Taur (21 aprilie – 21 mai)

Comunici cu mult patos, emani caldura prin toti porii, dar ai si tendinta de a lua lucrurile personal. Amana, pe cat posibil, semnarea de contracte importante, caci rezultatele ar putea fi altele decat cele scontate. Beneficiezi de sprijin nesperat, discret, in rezolvarea unei situatii delicate, din partea unui frate sau a cuiva care pana acum nu parea prea prietenos.

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE Gemeni (22 mai – 21 iunie)

In cazul tau, Luna in Rac de astazi te starneste sa iti evaluezi patrimoniul si te orienteaza spre acumulare. Ai putea constata ca banii sunt pe sfarsite desi mai ai multe cheltuieli de facut. Da grijile materiale la o parte si bucura-te de oamenii care iti imbogatesc viata. Prietenii din anturaj se dovedesc a fi altruisti si saritori atunci cand ai cea mai mare nevoie de ei.

Citeşte şi HOROSCOP: În aceste zodii găseşti femeile perfecte

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE Rac (22 iunie – 22 iulie)

Vrei, nu vrei, astazi iti etalezi emotivitatea, empatia si generozitatea precum o carte de vizita. Te manifesti ca o closca pentru cei din jur, ai tendinta de a-i ingriji sau a-i proteja, dar ai grija sa nu exagerezi, caci s-ar putea simti sufocati. La locul de munca fii pregatit pentru surprize si schimbari neasteptate de situatie. Adapteaza-te din mers si bucura-te, caci iti sunt favorabile.

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE Leu (23 iulie – 22 august)

Sub influenta Lunii din Rac, intuitita si imaginatia ta sunt debordante. Un barbat din familie, sotul sau poate tatal, are nevoie de sprijinul tau afectiv sau de protectie. Manifesta-ti cu generozitate compasiunea si nobletea, traieste-ti emotiile la maximum de intensitate si nu iti infrana instinctul de a sari in sprijinul celor aflati in situatii delicate, daca asa simti sa faci.

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Luna in Rac de astazi te stimuleaza in zona anturajului si a prietenilor. Cauti compania oamenilor calzi, protectori, care stiu sa te faca sa te deschizi si sa te simti in largul tau. Simtirile tale intuitive te ajuta sa „citesti” oamenii si sa ii tratezi cu aceeasi moneda. Tempereaza-ti agresivitatea, renunta la subiectivism si pastreaza-ti mintea limpede.

Horoscop: Aceste zodii adoră să înşele

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Astazi esti centrat pe cariera si pe raporturile cu autoritatile sau cu sefii. Iti doresti siguranta, stabilitate, si preferi sa te scalzi in ape linistite. Totusi, o dare de seama legata de buget sau profit/pierdere te-ar putea inviora si te determina sa cauti solutii. Abilitatile de comunicare sau negociere iti sunt foarte solicitate si primesti idei ingenioase de la parteneri.

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Astazi ai putea juca cu succes rolul lupului moralist. Concentreaza-ti atentia asupra ta, evita replicile incisive si nu te identifica cu rolul de justitiar. Oricat de mult ti-ar placea sa fii tu cel care imparte dreptatea, accepta oamenii asa cum sunt. Poti fi parte dintr-un schimb sau o tranzactie care sa iti aduca castiguri financiare neasteptate, ca urmare a muncii proprii.

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

In ceea ce te priveste, esti incercat de emotii puternice si paradoxale. Traiesti intr-o lume a ta, preferi caile oculte, ascunse ochiului neavizat, ai tinte precise, dar nu te lasi pana nu iti atingi obiectivele. Te preocupa bunurile comune, impartite, vis-a-vis de care esti acaparator si preferi sa le stii la adapost. Gandeste pozitiv si pastreaza-ti optimismul caracteristic.

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Stimulat de Luna in zona relatiilor si a parteneriatelor, ai tendinta de a te atasa, pana la sufocare, de ceilalti. Mergi la extreme, iar unii oameni din anturaj te-ar putea percepe rece si interesat. La domiciliu sunt posibile tot felul de surprize fie din partea membrilor familiei, fie sunt necesare unele reparatii subite. Pazeste-ti spatele, caci te poti confrunta cu oameni mai putin binevoitori.

Horoscop 2018: Două planete puternice vor zgudui activitatea financiară a zodiilor

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Munca, munca si iar munca! Asa ar putea arata agenda ta de astazi. Ai putea avea senzatia ca pedalezi in gol si oricat de mult te straduiesti parca nu iesi la liman cu treburile. Partea buna este ca pari sa te impaci bine cu rutina, pe care ai putea-o gasi linistitoare in amalgamul de evenimente de la serviciu. Deleaga si cere sprijin acolo simti ca ai nevoie si nu te lasa descurajat.

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE Pești (19 februarie – 20 martie)

Astazi iti dedici atentia si energia partenerului de viata si copiilor. Roiesti in jurul lor, esti cald, protector si pregatit sa le indeplinesti dorintele. Este o zi potrivita pentru explorarea si aplicarea talentelor tale creative in bucatarie. S-ar putea sa iti cam lipseasca sporul, dar prin experienta iti poti largi orizontul cunoasterii si ar putea fi o buna modalitate de relaxare.