Horoscop 14 octombrie 2016: Toate lucrurile merg pe dos pentru Leu. Iată şi celelalte predicţii

Iată horoscopul zilei de 14 octombrie, în funcţie de fiecare zodie.

RomaniaTV.net
13 oct. 2016, 12:22
Horoscop 14 octombrie 2016: Toate lucrurile merg pe dos pentru Leu. Iată şi celelalte predicţii

Berbec

Ai pornit un drum nou, interesant, dar primii pasi aduc deja si primele piedici. Nu trebuie sa te lasi influentat de acestea, obstacolele sunt absolut normale la orice inceput de drum, deci trebuie sa-ti mentii interesul viu, pentru ca de hopuri nu scapa nimeni.

Mergi mai departe, lupta cu ambitie impotriva celor ce ti se opun, celor care spun nu la propunerile tale, pentru ca succesul acestui proiect depinde enorm de vointa ta, de energia pozitiva pe care o investesti si de curajul de a trece peste toate oprelistile, deloc putine, care se vor ivi pe parcurs.

Taur

Apare in preajma ta o persoana ce va deveni eroul acestei zile, ori pentru ca anima atmosfera cu felul lui de a fi (mai energic, mai plin de viata si mai optimist), ori pentru ca iti ofera un ajutor binevenit intr-un moment culminant. Esti mandru de tovarasia cu aceasta persoana, pentru ca ai ceva de castigat de la el.

Ori intervine salvator intr-o problema care te preocupa, ori te bucuri de protectia sa si, alaturi de el, ajungi mai usor la un scop propus.

Citeşte şi  Horoscop: Zodiile care vor primi bani în weekend-ul 15-16 octombrie

Gemeni

Grijile devin exagerat de mari, probabil din cauza influentelor nefaste din anturaj. Discuti cu prietenii despre diverse probleme dar, in loc sa te incurajeze si sa te scoata la liman, mai mult te impovareaza. Daca stii ca astfel de argumente nu te ajuta, mai bine nu mai discuta cu nimeni, ci lupti sa le rezolvi de unul singur.

La sensibilitatea de care dai dovada azi, orice cuvant devine motiv de stres si de ingrijorare, de aceea ar fi bine sa privesti totul logic, cu o atitudine rationala, fara sa lasi frica sa conduca.

Rac

Reusesti sa pacalesti o situatie astfel incat totul sa iasa in favoarea ta. Nu te simti vinovat cu nimic, tu consideri ca ai facut tot ce ti-a stat in putinta pentru a ajunge la acest rezultat caci, uneori, scopul scuza mijloacele.

Ce-i drept, nu ai mers pe cele mai corecte cai pentru a ajunge la acest tel, dar ce mai conteaza acum legile scrise sau nescrise, daca totul s-a rezolvat de minune? Bucuria ta poate insemna de fapt esecul altei persoane, dar… asta-i viata!

Citeşte mai mult pe Huff.ro