HOROSCOP 15 NOIEMBRIE 2017: Este mijlocul lunii, tranziţia astrală face victime printre zodii. Cine este afectat

HOROSCOP 15 NOIEMBRIE 2017: Citiţi previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte. Se anunţă o zi fericită pentru Berbeci, dar majoritatea semnelor astrale au probleme.

14 nov. 2017, 18:55
HOROSCOP 15 NOIEMBRIE 2017: Este mijlocul lunii, tranziţia astrală face victime printre zodii. Cine este afectat

BERBEC:

În această zi se finalizează ceva foarte important pentru tine pe plan profesional. Este posibil să te retragi din funcția pe care o ai, funcție de conducere, sau să mai reduci din sarcini pentru începi să obosești. Există și varianta să fii avansat și să primești sarcini noi, deci, să avansezi pe plan profesional. Fii prudent și nu-ți supra aprecia forțele. Odihnește-te mai mult!

TAUR:

Azi gândești prea mult. Este tipul să-ți schimbi principiile de viață, fie că vrei, fie că nu, vei avea o nouă perspectivă asupra vieții. Ai o grămadă de gânduri, iar persoanele din jurul tău sunt dornice de vorbă, iar tu nu prea poți ține pasul cu toate aceste evenimente. Relațiile pe care le ai cu cineva în străinătate se pot modifica, iar călătoria pe care o aveai în plan se poate amâna din această cauză. Ai sarcini noi la locul de muncă.

GEMENI:

Prudență, răbdare, discernământ! Acestea sunt cuvintele care te definesc această zi. Se poate întâmpla să ai conflicte care pot duce la o separare sau la un divorț, ai grijă! Este timpul să adopți un nou sistem al valorilor morale și spirituale mai ales la locul de muncă, dar și pe plan personal. A doua parte a zilei îți aduce multă lume , invitații la evenimente ,ceea ce va face să ai un nou statul socio-profesional.

RAC:

Pentru tine este o zi definitorie din punct de vedere profesional pentru că vor fi schimbări majore pe termen lung. Se va închide o ușă și se va deschide alta, iar munca o vei trata în mod diferit de acum în colo. Trebuie să eviți analizele și intervențiile chirurgicale de azi. Ceva în rutina ta zilnică se va schimba, fie că este vorba de stilul de viață, fie despre un plan cu o persoană dragă. Ai activități comune cu partenerul de viață sau cu colaboratori de la locul de muncă.

LEU:

Vei lua decizi pe plan sentimental. Este timpul schimbărilor. O relație sentimentală s-ar putea încheia definitiv. Este indicat să te detașezi de trecut și să privești spre viitor, să acționezi apoi în consecință. Evident este faptul că va fi o schimbare a comportamentului tău într-o relație amoroasă. Fii prudent în ceea ce privește sănătatea, poți avea afecțiuni ciudate.

FECIOARĂ:

Azi este ziua informării. Vei avea discuții cu oameni culți de la care ai multe de învățat. Vei avea numeroase întâlniri, fie că este vorba de un șef, prieteni sau de familie. Se recomandă să îți iei puțin timp pentru tine, să te gândești la ce ai de făcut.

BALANȚĂ:

Totul merge bine la locul de muncă datorită relaționării favorabile de la locul de muncă , șefii s-ar putea să te răsplătească. Faci călătorii pe distanțe lungi și te vei axa pe studii și cursuri pe termen lung. Ar trebui să urmezi și niște cursuri care să te ajute în ascensiunea profesională. Dacă primești sfaturi de la o persoană apropiată ar trei să le urmezi cu încredere.

SCORPION:

Este timpul să te ocupi mai mult de partenerul de viață și de colaborările socio-profesionale. S-ar putea să existe conflicte pentru că valorile tale morale diferă foarte mult de ale celorlalți, ai nevoie de prudență și răbdare. Veniturile vor crește, însă va trebui să plătești și facturile și alte servicii de care te ocupi cu alte persoane.

SĂGETĂTOR:

Este forfotă la locul de muncă, ceea ce va declanșa niște afecțiuni mai vechi din cauza oboselii. Dacă ai nevoie de ajutor, cere ajutorul celor dragi, odihnește-te! Fii atent la măștile persoanelor din jurul tău, nu se știe niciodată. Vei desfășura diverse acțiuni cu diferite persoane și va fi cazul unor îmbunătățiri.

CAPRICORN:

Ai chef de aventură, iar domeniul amoros îți atrage atenția. Persoana iubită îți propune ceva pe termen lung și o relație serioasă, poate chiar o căsătorie sau un copil. Gândește-te bine ce vrei să faci! La serviciu este o atmosferă puțin tensionată din cauza unor colegi, însă cu răbdare vei rezolva conflictele. Vei avea cheltuieli majore.

VĂRSĂTOR:

Ai discuții importante cu familia, fie că este vorba despre situația ta profesională, fie despre starea ta de sănătate. Îți dă de furcă și relația amoroasă pentru că ies în discuție aspecte vechi care trebuie lămurite. Banii sunt subiectul principal al certurilor din segmentul amoros. Nu-ți lăsa partenerul să profite de pe urma ta.

PEȘTI:

Vei avea întâlniri cu persoane apropiate și vei primi informații noi. Ai grijă, căci nu toate persoanele din jurul tău sunt sincere și utile. Vor exista discuții aprinse cu membrii familiei pe teme amoroase și profesionale. Ieși cu prietenii și recreează-te, ești apreciat de către ceilalți ceea ce favorizează situații benefice.