Horoscop 16 septembrie 2017: Probleme de anturaj, cum sunt afectate zodiile sâmbătă

Horoscop 16 septembrie 2017. Săgetătorii nu se pot baza azi pe prieteni, în timp ce Gemenii nimeresc într-un anturaj ostil.

15 sept. 2017, 11:52
Horoscop 16 septembrie 2017: Probleme de anturaj, cum sunt afectate zodiile sâmbătă

Berbec

Nu-ti displace deloc starea de liniste care s-a lasat peste unele planuri ce nu mai aduceau nimic nou in peisaj. Seamana cu o zi de totala relaxare, in care nu-ti mai bati capul cu problemele de zi cu zi, nici cu piedicile care te tineau pe loc de la o vreme, ci reusesti sa te bucuri de liniste, de relaxare, de o stare de comoditate binefacatoare pentru a-ti recapata buna dispozitie. Fie ca ai dus la capat sau nu problemele din ultima perioada, azi parca nici n-ar exista, pentru ca pui pe primul plan doar ceea ce face bine sufletului, nu ceea ce te macina pana mai ieri.

Taur

Ai o suma de bani la dispozitie, dar nu o poti canaliza intr-o singura directie ca sa scapi de o plata mai consistenta, ci trebuie s-o dramuiesti in asa fel incat sa acoperi mai multe puncte de pe pista de datorii ale acestei perioade. Daca e vorba de sosirea unor bani care ti se cuvin, si acestia vin cu taraita, nu toti deodata ca sa poti simti ceva de pe urma lor. Venind putin cate putin, practic se si duc imediat. Ideal ar fi daca gasesti brusc o a doua sursa de venit pentru ca da, se poate intampla azi si o asemenea minune!

Gemeni

Desi ai chef de discutii, de socializare, nu ai parte de cei mai potriviti interlocutori. Nimeresti intr-un anturaj in care planeaza ostilitatea, tacerea pune stapanire peste toti incat e o povara si pentru tine sa pastrezi atmosfera vie in astfel de medii. Dar noroc ca apari tu, pentru ca ai un tonus viu care mobilizeaza pe toata lumea la mai multa actiune. Daca tu nu ai intervenit in acest spatiu cu aerul tau tineresc si cu dorinta de distractie, toti s-ar fi complacut intr-o liniste mohorata, ca atare sosirea ta seamana cu o raza de soare.

Rac

O gafa infantila comisa de un amic te tine pe tine acum pe loc. Trebuie sa lupti alaturi de el sa repare greseala, dar cel mai tare te doare faptul ca tu nu ai avut nicio vina. A fost numai contributia lui iar acum el incearca sa se stearga pe maini de aceasta fapta, pasand vina pe umerii altora. Ce-i drept, o face cu un dram de umor si de ironie, nu cu rautate, dar nu meriti tu sa dregi oalele sparte de altii, oricat de buni prieteni ati fi. Daca celalalt a gresit, sa repare, fara a te atrage si pe tine in greseala sa!

Citeste continuarea pe Huff.ro