HOROSCOP 18 AUGUST pentru toate zodiile: Dor de ducă, probleme la job şi dispute familiale legate de weekend

HOROSCOP 18 AUGUST. Citiţi previziunile astrale pentru ziua de vineri.

17 aug. 2017, 13:22

Horoscop zilnic 18 August 2017 pentru toate zodiile

Berbec

Îți merge din plin, dacă ai de gând să renovezi casa, să cumperi mobilă nouă sau să te muți. Chiar dacă vor apărea probleme minore, vei reuși să rezolvi toate aceste treburi mult mai simplu și mai repede decât în alți ani. În altă ordine de idei, ar fi bine să reiei legătura cu o prietenă din trecut, cu care nu ai mai avut timp să te întâlnești de ani de zile. Prietenia ei îți va aduce clipe frumoase.

Taur

Comunici foarte bine cu toate persoanele apropiate, chiar și cu rudele mai în vârstă care, de obicei, au ceva de comentat. Reușești să îi convingi să fie de acord cu ideile tale și să te ajute, în măsura în care poate fiecare. Vei avea o surpriză plăcută pe plan financiar.

Gemeni

Încearcă să îți impui ideile în familie și să discuți cu toate persoanele implicate, pentru a demara proiectele pe care le aștepți. Dacă ați amânat până acum câteva dintre planurile importante, este momentul să vă puneți pe treabă și să găsiți soluții noi. Profită din plin de oportunităţile care îţi apar în cale!

Rac

Călătorești mai mult sau faci diverse drumuri în funcție de treburile urgente pe care trebuie să le rezolvi. Peste câteva zile te vei simți mai obosită, dar cel puțin vei fi mulțumită că ai scăpat de obligații. Te poți aștepta şi la unele evenimente neprevăzute și întâlniri mai puțin plăcute.

Leu

Te împiedici de obstacole minore și cauți un drum ocolit să îți atingi obiectivele. Încearcă să ignori criticile și bârfele și mergi înainte pe drumul tău! Va fi mai simplu să treci de-a dreptul peste greutăți decât să faci compromisuri și să pierzi timpul căutând soluții ocolite. În relația de cuplu încearcă să fii senină și să păstrezi un echilibru între dorințele tale și ale partenerului.

Fecioară

Vei avea o perioadă deosebită, cu evenimente de familie și reușite nesperate. Cheltuielile vor crește, dar vei avea ocazia să îți refaci bugetul rapid. Până atunci, alege cu grijă ceea ce cumperi, chiar dacă vrei să le satisfaci toate capriciile copiilor sau ale altor persoane dragi.

Balanţă

Te așteaptă momente mai tensionate la serviciu și vei fi prinsă la mijloc între două tabere. Nu îți va fi ușor să îți păstrezi poziția neutră, dar trebuie să faci pace cu persoanele implicate și să domolești discuțiile aprinse. Mulți colegi te consideră o persoană simpatică și nu ai voie să îi dezamăgești. În viața personală, fă-ți mai mult timp pentru partenerul de viață și află ce își dorește!

Scorpion

Ai intenții bune, încerci să îi înțelegi pe cei din jur, dar nu le poți îndeplini întotdeauna dorințele. Vei avea surprize mai puțin plăcute din partea familiei sau a copiilor. Unii dintre ei pot avea dorințe greu de îndeplinit și trebuie să înțeleagă că vor fi nevoiți să facă anumite sacrificii.

Săgetător

Vei fi îngrijorată, o vreme, cu privire la datoriile familiei și la administrarea bugetului comun. Dacă ai impresia că partenerul de viață sau părinții iau o decizie greșită și cheltuiesc banii fără rost, încearcă să discuți cu ei și să le oferi o alternativă.

Capricorn

Vei reuși să pui capăt unei situații dificile sau delicate, care te împiedica să ai o relație plăcută cu unele persoane apropiate. Lucrurile se vor derula într-un ritm mai lent, vor veni întâmplări care te vor amuza și care te vor apropia de unii oameni.

Vărsător

Este dificil să găsești, uneori, cauza problemelor mai delicate din familie, dar cel mai bine ar fi să abordezi problemele curente dintr-o altă perspectivă. Încercările prin care treci vor avea și beneficii…

Peşti

Vei avea norocul să primești ceva deosebit sau să găsești resursele necesare pentru un proiect de suflet, pe care l-ai amânat până acum. Asupra zodiei tale se răsfrânge influența unui eveniment astrologic ieșit din comun. Vei primi beneficii nesperate, dar va trebui să renunți la ceva în schimb.