Horoscop 18 octombrie 2017. Balanţele, la un pas de o mare realizare

Horoscop 18 octombrie 2017. Balanțele sunt aproape de a-și îndeplini un mare vis. Citește horoscopul pentru zodia ta!

17 oct. 2017, 11:39
Horoscop 18 octombrie 2017. Balanţele, la un pas de o mare realizare

Berbec – Horoscop 18 octombrie 2017

Profita de fiecare invitatie care ti se face azi si de fiecare cuvant bun indreptat spre tine, pentru ca toate contin energie pozitiva ce iti vor face ziua mai fericita, scrie teotrandafir.com. Chiar simti lumina calda a iubirii care te invaluie atunci cand te afli in compania unor persoane care te rasfata in gesturi de simpatie si afectiune si oferi si tu la fel de mult inapoi. Datorita lor, vei trai momente de varf, in care schimbul de vorbe bune, de incurajari sincere, de povesti mobilizatoare sau de mesaje de prietenie adevarata vor fi la cote maxime. Pur si simplu simti energia pozitiva cum te insoteste peste tot si ai motive de maxima bucurie!

Citeşte şi Oracolscopul Astrocafe.ro 16-22 octombrie. Transformări, schimbări de planuri. Află mesajele cărţilor oracol pentru toate zodiile

Taur Horoscop 18 octombrie 2017

Simti o mare apasare pe inima din cauza unei dezamagiri profunde, poate din cauza iubirii. Nu sta sa cantaresti acest gol atat de mult, pentru ca e o tristete trecatoare ce poate fi imediat compensata cu altceva. Daca ai fi mai atent, ai descoperi ca, desi din directia de unde asteptai un miracol nu apare nimic, ti se ofera in schimb altceva la fel de bun, dar pe care esti tentat sa-l respingi pentru ca nu seamana cu ceea ce visai. Ba da, poate fi un inlocuitor la fel de bun care iti va diminua greutatea de pe inima, dar depinde numai de tine sa accepti cea ce ti se ofera. Uneori alternativele pot fi mai bune!

Citeşte şi ORA DE IARNĂ: Când se schimbă ora în 2017

Gemeni Horoscop 18 octombrie 2017

Ofera-ti ragazul de a sta putin cu tine insuti, pentru a te gandi la ce ai tu nevoie. Nu incerca sa le rezolvi singur pe toate, ci exprima-ti in felul tau dorintele in aceasta conversatie intima, spune-le si cu voce tare, in singuratate, daca simti nevoia, pentru ca acest gest va avea rolul de a trimite visele tale mai repede la ceruri. Cineva te aude, chiar si fara sa stii, si vei avea marea uimire, dupa o vreme, sa vezi ca rugaciunea ta a fost ascultata si acum isi arata urmarile. Nu-ti pierde speranta in ceea ce crezi, continua sa astepti cu incredere, pentru ca uneori cele mai bune lucruri nu se intampla repede si nici atunci cand vrei tu. Cere-le, cheama-le cu gandul si apoi asteapta efectele!

Continuarea horoscopului AICI.