HOROSCOP 19 OCTOMBRIE 2017: Proiectele noi beneficiază de pe urma Lunii Noi

Astrologul Urania afirmă că Luna Noua este un moment potrivit pentru a incepe un proiect nou sau o activitate noua in orice domeniu. Daca doriti sa schimbati radical o stare de lucruri, acum este cel mai bun moment pentru a trece la fapte. Acest context astral este potrivit mai ales pentru a incepe proiecte pe care doriti sa le desfasurati in secret.

18 oct. 2017, 14:59
HOROSCOP 19 OCTOMBRIE 2017: Proiectele noi beneficiază de pe urma Lunii Noi

HOROSCOP 19 OCTOMBRIE 2017 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Luna in Balanta aduce in atentie relatiile parteneriale si profesionale. Este posibil ca astazi sa te simti manipulat de catre un superior sau colaborator, de aceea e foarte important sa-ti pastrezi integritatea si sa nu te abati de la ceea ce crezi ca e corect si valoros pentru tine, oricare are fi promisiunile care ti se fac. Ai curajul sa schimbi ceea ce nu functioneaza sau nu corespunde valorilor tale morale.

HOROSCOP 19 OCTOMBRIE 2017 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Munca la care te-ai inhamat, sarcinile care-ti revin la locul de munca sau regulile de ordine interioara, ar putea sa ti se para constrangatoare si in totala neconcordanta cu cine esti si ce ti-ar placea de fapt sa faci. Este o zi revelatoare, care te ajuta sa faci o distinctie clara intre compromis si alegere autentica. E timpul sa-ti asumi puterea, sa renunti la balast, sa te implici in proiecte care te inspira cu adevarat.

Citeşte şi Horoscop: Acestea sunt cele mai ghinioniste zodii din 2018. Totul o să le ia pe jos

HOROSCOP 19 OCTOMBRIE 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Demult nu te-ai mai simtit atat de puternic si atat de capabil sa iei fraiele vietii in propriile maini. Este o perioada in care-ti poti redefini prioritatile, in scopul de a-ti face ordine in viata. Daca in ultimii doi ani ai neglijat viata de familie si planul personal in general, acum a venit momentul sa schimbi asta.

HOROSCOP 19 OCTOMBRIE 2017 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Puterea ta sta in abilitatile de comunicare, in elocventa si convingerea cu care transmiti orice mesaj, si in cunoastere. Orice conversatie sau negociere poate fi intoarsa cu usurinta in avantajul tau, cu ajutorul argumentelor, de o logica imbatabila. Si totusi, nu impinge lucrurile prea departe, prin dominare si manipulare, si renunta la dorinta de a controla totul, mai ales in familie.

HOROSCOP 19 OCTOMBRIE 2017 Leu (23 iulie – 22 august)

Nimic nu ti se pare imposibil de facut si nicio culme prea greu de atins, cata vreme stii exact cine esti, ce poti si incotro te indrepti. Aceasta perioada aduce, pentru tine, experiente care-ti confirma puterea, iti cresc increderea in tine si te ajuta sa atingi succesul in orice iti propui sa faci. Succesul este mai ales de natura profesionala si financiara.

HOROSCOP: Ce animal te reprezintă, în funcţie de zodia ta

HOROSCOP 19 OCTOMBRIE 2017 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Preocuparile sau nemultumirile legate de bani nu reprezinta altceva decat o motivatie in plus pentru a te mobiliza si a materializa niste dorinte. De inspiratie nu duci lipsa, de sprijin din partea familiei nici atat, asa ca acum e momentul potrivit pentru a face primul pas in directia transpunerii unor aspiratii in realitate.

HOROSCOP 19 OCTOMBRIE 2017 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Contextul astral de astazi te ajuta sa-ti dai seama unde e locul tau si langa cine. Daca astazi te simti in locul nepotrivit, iata un motiv bun pentru a face niste schimbari relationale, pentru a renunta la niste atasamente si a recunoaste eventualele greseli din trecut. Este un moment pretios, care aduce purificare, transformare si crestere, daca esti dispus sa privesti adevarul in fata.

HOROSCOP 19 OCTOMBRIE 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Puterea si curajul de a transforma diverse lucruri in tine si in viata ta iti sunt inspirate de prieteni. Relatiile cu acestia joaca un rol extrem de important in aceasta perioada, asa ca fii receptiv si deschis, pentru a primi mesajele in forma pura, fara judecati sau frica. Acum se pot inchega niste relatii, se pot transforma si revizui aspiratiile tale pe termen lung.

HOROSCOP 19 OCTOMBRIE 2017 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Nehotararea care te-a oprit pana acum sa faci schimbarile benefice in viata ta, in special in zona carierei, acum nu-si mai gaseste locul. Stii exact ce vrei si ai stiut intotdeauna, insa acum poti revunoaste si iti poti asuma noile alegeri. Prin urmare, e momentul sa faci primul pas in schimbare, sa hotarasti cu cine mergi la drum si sa stabilesti itinerariul.

HOROSCOP 19 OCTOMBRIE 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

E posibil ca astazi sa te temi ca ai putea pierde ceva: o functie, o pozitie, sau recunoasterea si aprecierea de care te-ai bucurat in sfera profesionala pana acum. Asadar, cel mai bun lucru pe care-l poti face este sa te relaxezi si sa lasi vointa divina sa se manifeste. Lucrurile se vor aseza cum e mai bine pentru tine, daca ai incredere.

HOROSCOP: Zodiile care vor străluci în luna NOIEMBRIE! Norocul este de partea lor!

HOROSCOP 19 OCTOMBRIE 2017 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Cu Luna in Balanta, astazi tinzi sa tii cu dintii de unele convingeri. Pur si simplu nu vrei sa renunti cu niciun pret la punctul tau de vedere, ceea ce te impiedica sa vezi realitatea asa cum este. Asadar, e necesar sa accepti ca exista si alte puncte de vedere, alte unghiuri din care sa privesti. Asta te va ajuta sa-ti constientizezi adevarata putere.

HOROSCOP 19 OCTOMBRIE 2017 Pești (19 februarie – 20 martie)

Cu Luna in zona resurselor altora, astazi e posibil sa te temi ca ai putea sa pierzi ceva: un bun material, o suma de bani sau un prieten. Este o zi plina de emotii si ganduri contradictorii, asa ca recomandarea este sa eviti dramatizarea sau exagerarea oricarei experiente. Iar daca cineva iese din viata ta, probabil ca asa e cel mai bine pentru tine