Horoscop 20 ianuarie 2015: Ce prezic astrele în a doua zi din săptămâna

Horoscop pentru 20 ianuarie 2015: Peștii stau bine cu sănătatea în această perioadă, iar Leii se pot confrunta cu unele nereguli la locul de muncă.

19 ian. 2015, 12:59
Horoscop 20 ianuarie 2015: Ce prezic astrele în a doua zi din săptămâna

Horoscop Berbec, 20 ianuarie 2015

Ziua de azi poate fi pierdută din cauza temerilor și a nesiguranței. Trebuie să treceți peste asta și să nu generați dificultăți inutile în activitățile dumneavoastră. Ar fi bine să vă recuparati prin odihnă.

Citeşte şi Horoscopul săptămânii 19-25 ianuarie realizat de Mariana Cojocaru: Atenţie MAXIMĂ în primele trei zile

Horoscop Taur, 20 ianuarie 2015

Dezvoltarea unei afaceri poate fi împiedicată de unii factori sau de implicarea într-un alt proiect. Trebuie să aveți răbdare și să așteptați depășirea acestei etape. În dragoste, o schimbare bruscă de atitudine a partenerului dumneavoastră ar putea fi simțită.
 
Horoscop Gemeni, 20 Ianuarie 2015

Există anumite reguli care nu trebuie neglijate atunci când faceți afaceri sau când doriți progresul în cariera dvs. Nu lăsați ambiția să vă afecteze imaginea și prestigiul dumneavoastră.  

Citeşte şi HOROSCOP AMOROS. Cum stai cu dragostea în săptămâna 19-25 ianuarie

Horoscop Rac, 20 Ianuarie 2015

Gândirea și responsabilitatea dvs vor fi aspecte foarte importante la accesarea unui nou loc de muncă sau pentru progrese în cariera dvs. În dragoste, lăsați în urmă problemele din trecut, evitați ceea ce ați pățit și încercați să vă găsiți din nou dragostea.

Citeste mai mult pe BEWOMAN.RO.