HOROSCOP 2018 MARIANA COJOCARU: ce zodii au noroc cu carul în aprilie

HOROSCOP MARIANA COJOCARU 2018. Astrologul Mariana Cojocaru a explicat ce amprente astrale îşi vor pune amprenta asupra noastră, ce planete vor intra în mers retrograd şi care sunt fenomenele astrale unice ale anului 2018.  

26 mart. 2018, 08:50
HOROSCOP 2018 MARIANA COJOCARU: ce zodii au noroc cu carul în aprilie

HOROSCOP 2018 MARIANA COJOCARU: Pentru Berbeci, 2018 va aduce afirmarea în carieră. Pe 15 mai, Uranus va părăsi zodia lor, după şapte ani de transformări. Planeta va intra atunci în Taur şi vor începe opt ani de câştiguri bune, în care nativii acestei zodii vor fi originali şi inventivi.

Lucrurile stau bine şi pentru Gemeni: calatorii, dorinta de studiu, dorinta de afirmare, o comunicare foarte buna cu familia, cu colegii de munca, care functioneaza perfect in zona asta sociala si profesionala.

HOROSCOP 2018: Horoscopul detaliat de Mariana Cojocaru pentru fiecare zodie VIDEO

Racii au la început de an luna în constelaţia lor, asta înseamnă că vor avea o stare de spirit bună, iar lucrurile se vor aranja pentru ei şi în plan emoţional. 

Unii Lei vor avea o ascensiune extraordinara in zona profesionala, unii si-au legat destinele in 2017, se anunta un lot de sortiti noi pentru ceilalti si de ce nu pentru cei care isi doresc o schimbare anul vine cu un sens nou de viata.

Fecioarele vor face schimbări la locul de muncă şi îşi vor îngriji sănătatea. Balanţele vor fi în echilibru şi vor câştiga bani.

Scorpionii sunt de departe favorizati in plan afectiv, financiar, carierei si sanatatii ptr ca Jupiter ii va sustine pentru…12 ani!

Săgetătorii vor fi cu ochii în patru în 2018. Pot pierde bani şi chiar relaţii, dar vor găsi puterea să depăşească totul. Vărsătorii, în schimb, vor avea avea noroc în asocieri şi se pot căsători. 

Pestii vor avea un an foarte bine sustinut. vor avea pare de magnetism, de o carisma iesita din comun, vor avea parte de iubire.