HOROSCOP 2019 CRISTINA DEMETRESCU: Începutul unui ciclu de şapte ani pentru Tauri. Karma aduce şi perioade grele

HOROSCOP 2019 CRISTINA DEMETRESCU: 2019 aduce pentru voi inceputul unei etape cu adevarat revolutionare, ce va dura 7 ani. Stiu ca marea majoritate a zodiei Taur nu agreeaza acest cuvant, ce sa mai vorbim de efectele pe care le va crea Uranus ce reintra pe 7 martie in zodia voastra, dupa un scurt preambul de 7 luni de anul trecut. De 3 ori 7.

31 dec. 2018, 07:58
HOROSCOP 2019 CRISTINA DEMETRESCU: Începutul unui ciclu de şapte ani pentru Tauri. Karma aduce şi perioade grele

HOROSCOP 2019 CRISTINA DEMETRESCU: Anul trecut ati avut ocazia sa gazduiti temporar aceasta planeta complet diferita de stilul Taurului de a organiza lucrurile. In 2018 v-ati incalzit doar, insa pentru altii a fost ceva asemanator cu sosirea pe capul vostru a unui musafir nepoftit, cu care multi inca nici nu v-ati acomodat, ba mai mult v-a intors viata pe dos. Uneori este modern sa purtam ceva pe dos. Va place sa faceti totul lent, temeinic, bine si programat dinainte. Uranus a adus insa ceva schimbari peste noapte, inadaptare, abandonul provocarilor in prima instanta, ati realizat brusc faptul ca unele lucruri, duse pe umeri ani de zile, nu vi se potrivesc, insa nu vi s-a mai dat timp de gandire, ci ati fost luati prin surprindere, poate chiar lezati de schimbari, de data aceasta. Unii poate chiar v-ati trezit cu ceva probleme incomode, sanatate, relatii, lege, un loc de munca schimbat brusc. 2019 inseamna a incepe sa puneti ceva in loc, insa prin progres, pentru ca Uranus are de gand sa stea 7 ani in zodia voastra si aveti tot timpul din lume pentru a invata la ce va foloseste aceasta noua energie, scrie astrostar.ro.

 

Daca ar fi sa fiu corecta, noi am tot discutat in previziunile din 2015, 2016, 2017 ca Taurii trec prin “fenomenul de Moarte si Renastere” , iar cei care au schimat cand l-au avut pe Saturn pe casa transformarilor, nu cred ca au avut si nici nu vor avea vreo problema nici in 2018, nici in urmatorii sapte ani. Este pur si simplu o chestiune de a avea timp sa va acomodati cu noile energii.
Pot spune ca 2018 a fost putin mai ostil si datorita faptului ca Uranus a fost practic prins pe tot parcursul sau intr-o Cruce Fixa, fara posibilitatea de a se manifesta la adevarata capacitate, creand mai degraba senzatia de blocaj, teama ca va aflati intr-o situatie fara iesire. Anul acesta insa nu mai avem aceasta situatie, decat vag, poate ceva tensiuni undeva pe final de noiembrie. 

Uranus vine cu schimbari, dorite sau nedorite, inlocuirea unor principii, prin abandonul ideilor fixe ce v-au tinut prizonieri, ceea ce nu este rau, schimbari in sistemul de valori, da o nuanta mult mai dinamica vietii personale, iubirii, relatiilor, va puteti schimba vocea, infatisarea, unii chiar pot simti in urmatorii 7 ani nevoia de a-si exhiba orientarea sexuala, devenind liberi . Deveniti din ce in ce mai dependenti de tehnologie si aici as atentiona parintii ce au copii nascuti in aceasta zodie. Daca nu doresc sa se trezeasca cu efectele negatve ale acestui lucru, trebuie sa ia masuri din timp. Veti deveni specialist in tot felul de aparate, masini, computere, tehnologie avansata, tocmai voi cei care inca mai scriati cu stiloul in secolul 21. Veti zbura mai mult cu avionul si veti deveni mai vizibili in mediul online sau mass media. Veti gasi un nou sens al lectiei “banilor” oferita de zodia Taur, prin multiplicarea actiunilor filantropice.
Daca Uranus inseamna stiinta, probabil va trebui sa va pregatiti sa invatati, chiar si Taurii care credeau ca au terminat cu cartea. Pe fondul unor tranzite nu foarte placute, care inca se vor resimti pana pe 3 mai, cariera multora,  prin imposibilitatea de a mai accepta subordonarea fata  de sefi sau persoane autoritare, a avut de suferit. Chiar daca financiar ati stat bine ori ati avut suport material din partea cuiva din familie, lucrurile pentru voi se schimba, pentru ca incepe o noua etapa de viata. Un Taur s-ar intreba: “de ce trebuie sa schimb daca mi-e bine?” Intrebarea decurge din atasamentul de zona de confort, dar daca largiti cadrul, veti vedea o serie de alte probleme pe care nu le conectati cum trebuie la cauza, crezand de exemplu ca sunteti bolnav pentru ca asa trebuie, nu pentru ca refuzati evolutia. Trebuie sa o spun si cred ca o spun in fiecare an, este o categorie de Tauri, nu toti, care nu se pot adapta usor la schimbari si raman intr-un concediu prelungit pana nu mai stiu nici ei incotro s-o ia. Acel suport al familiei este mereu prezent, pentru ca face parte din provocarile firesti ale acestei zodii de a se lupta cu propriile slabiciuni. 

Ei bine, axa Rac Capricorn pe care tranziteaza Sensul Vietii sau Destinul reprezinta pentru voi axa educatiei, a cunoasterii sau a examenelor. Acest tranzit se manifesta un an si jumatate, a inceput in 16 noiembrie 2018 si se termina in 5 iunie 2020. Destinul sau directia de mers in viata se afla pe casa cursurilor medii sau de calificare, asa ca nu ar fi o problema, chiar daca aveti la baza si studii superioare sa va lasati purtati de nevoia de schimbare si sa va intrebati ce v-ar placea sa descoperiti, in asa fel incat sa revolutionati intreaga profesie.  Destinul in Rac spune sa faceti ceea ce simtiti. Daca nu simtiti deocamdata, nu faceti scoli doar ca sa faceti, ci cautati raspunsul adanc in voi insiva. Intentia, fara ghidaj din interior, poate fi inutila sau va pierdeti timpul.
Am sa impletesc ca o coada Horoscopul vostru si ma intorc din nou la Uranus. Uranus inseamna nou, modern, ceva de viitor, explorand intr-un sol fertil, hranit cu trasaturile zodiei voastre. Ceva nou si ceva vechi impreuna. Taurul guverneaza banii, simturile, miros, auz, gust, vaz, asa ca se pot face bani din activitati legate de flori, parfumuri, mancare, muzica, culoare, arta deci. Uranus in schimb inseamna si constiinta si poate unii din voi nu veti sti sa identificati corect ce va place, decat urmand un curs de cunoastere de sine, dezvoltare personala. Incepeti intai sa mergeti pe o cale spirituala, cautandu-va pe voi si abia apoi veti reusi sa aflati cum puteti fi utili. Si acestea sunt considerate cursuri, deci sunt bune. 
De ce spuneam ca impletesc o coada? Pentru ca lucrurile se leaga si de Jupiter, pe care il pomenesc doar putin in acest context. Marele Benefic se aseaza pe casa banilor facuti din activitati independente pana pe 2 decembrie. Nu neg ca Uranus va spori cu mult viteza cu care va veti descurca de aici inainte.  Asadar daca doriti sa beneficiati de tranzitul fructuos al lui Jupiter si sa incepeti in acest an sa aveti incasari din activitati independente sau ceva pe langa serviciul de baza, grabiti-va! Unii dintre voi stiu ce au de facut si atunci nu trebuie sa mai intarzie sa isi puna planurile in aplicare. 

HOROSCOP 2019 CRISTINA DEMETRESCU: Pentru alti Tauri, Destinul pe cea de a treia zodie calculata de la Taur, poate aduce insa nevoia de a schimba orasul, mai multe deplasari sau extinderea activitatii in alte orase ale tarii. Se pot semna contracte, puteti vinde ceva, puteti achizitiona o masina. Daca ar fi sa ma refer la prezenta beneficiilor pe casa banilor ce nu au legatura cu salariul, as spune ca este anul in care puteti sa transformati in bani ce doriti voi, proprietati, abilitati, etc.
Exista o alta categorie de Tauri care acum incep sa pregateasca mai temeinic cariere de succes. Spuneam ca axa educatiei este ocupata de Destin si Karma. Insa atunci cand Saturn, planeta profesor este cea care prezideaza de data aceasta segmentul studiilor superioare, nu exista indoiala ca aceia dintre voi ce doresc sa se inscrie la o facultate sau sa inceapa pregatirea pentru Doctorat, studii de Master sau calificari superioare, ce vin dupa absolvirea unor facultati, de exemplu Magistratura sau Rezidentiat, pot beneficia de aceasta pozitie a lui Saturn sau chiar cea de anul viitor, 2020 fiind un an si mai bun.
Anul acesta este mai anevoios doarece, atunci cand Karma se afla si ea pe aceeasi casa astrologica cu Saturn, iar din aprilie pana in octombrie, Saturn chiar ramane la acelasi grad (+-1) cu Nodul Sud Karmic, apar o serie de blocaje sau pierderi. Sigur, vorbim despre Karma si asa stau lucrurile, nu le putem schimba, pentru ca ele au cauze in trecut. Se poate pierde un exemen pentru ca ati facut altceva cum nu trebuia si din pacate acest sistem “unde dai si unde crapa” eu nu il pot descrie general, decat pentru fiecare persoana in parte. Un examen pierdut poate insemna o plata karmica. Chiar si cei care se alfa in procesul de invatare intr-un asftel de nivel de pregatire superior, trebuie sa fie atenti la restante, imposibilitatea de a intra in echipa unui profesor preferat sau de a nu va califica la specializarea pe care o doriti. 2019 ar fi mai bun pentru a pregati terenul, ca in 2020 sa dati lovitura, insa nu toti pot astepta. 
2019 nu este bun pentru a pleca din tara definitiv sau daca faceti asta, exista riscul de non echivalare a studiilor si o luati de la zero. Poate se schimba niste conditii, anumite legi, chiar si pentru cei cu studii superioare, iar tara in care ati plecat deja cere examane suplimentare, altfel exista riscul de pierdere a unor licente. Atentie si cei care nu doriti sa pierdeti un an de studii si va inscrieti in urma unei prime nereusite la o facultate pe care nu o doriti. Mai bine incercati din nou la anul. Una este sa pierzi un an, alta este sa pierzi o intreaga cariera.

Acelasi lucru este valabil si pentru cei care au obtinut un doctorat si doresc sa ocupe posturi in invatamantul superior. Ceva blocaje sunt si in sensul acesta, probabil trebuie sa asteptati deblocarea unor locuri.
Tot pomenesc cuvantul pierdere, pentru ca asta face Saturn conjunct cu Nodul Sud Karmic. Temporizeaza, imputineaza unde este prea mult si va impiedica sa evoluati, prin atasamentele create, regleaza, ingreuneaza. Adica merge omul inainte, dar nu merge corect si atunci, unde nu si-a insusit anumite lectii se blocheaza ceva pana lucrurile sunt facute temeinic. Nu Taurii sunt cei mai afectati de acest tranzit, deoarece Saturn si Pluton aflat in Capricorn, semn de Pamant ii avantajeaza oricum. In plus, nu este o casa vitala. Taurul poate alege o amanare a plecarilor din tara, eventual pana in decembrie cand Marele Benefic intra si el in Capricorn si ajuta, deblocheaza casa strainatatii si studiilor superioare. Karma paraseste aceasta casa astrologica in iunie 2020. Saturn insa va ramane pana la sfarsit de 2020, cu o scurta revenire in 2021. Puteti reincerca sa dati un examen dificil de care va temeti, deoarece de efortul vostru de acum va depinde succesul urmatorilor ani, care se anunta foarte buni din punct de vedere profesional, dar nu in lipsa vointei voastre de a trece prin toate etapele educationale necesare construirii unei cariere solide. 
Saturn guverneaza Timpul si fiind destul de blocat in 2019 pe aceasta casa a studiilor superioare, apare acea senzatie ca nu mai aveti timp sa invatati si nu stiti ce sa faceti, temandu-va sa nu alocati timp degeaba pregatirii si apoi sa pierdeti examenul. Va recomand sa incepeti din timp, luand in calcul, ca in viata fiecarui om, ca pot aparea si situatii care va distrag de la invatatura.
O alta categorie ce doresc sa o mentionez este cea a Taurilor ce sufera de atasamentul fata de trecut “am studii superioare, nu imi gasesc de lucru, dar nici nu pot sa regresez si sa fac un curs de cosmetica. Mi-ar placea, dar familia mea are o situatie materiala buna, nu imi lipseste nimic”. No comment. 
Cei care au visat ca vor ajunge sa schimbe ceva prin profesia lor, nu se pot sustrage de la aceasta etapa a cunoasterii. Cei care vor sa munceasca sau sa castige bani, au la dispozitie tranzitul Destinului pe casa cursurilor medii, ceea ce le va aduce calificari esentiale. Cei care doresc burse, trebuie sa aplice de anul acesta, pentru ca anul este fructuos financiar. Tuturor le uram spor la invatatura!

In privinta calatoriilor in strainatate, avand in vedere ca din aprilie pana in octombrie Saturn conjunct cu Nodul Sud Karmic aduce blocaje si pierderi si ca Saturn guverneaza Timpul, atunci cand calatoriti aveti grija de obiectele voastre si luati timp suficient sa nu pierdeti avionul, incat sa va ratati obiectivele. Nu achizitionati excursii prea din timp, chiar si cu reduceri atragatoare la targuri de turism, mai bine last-minute-uri, caci nu stim ce poate intervenim mai ales intrati in malaxorul uranian. In privinta emigrarii, 2019 este prost, caci va crea sentintimentul adanc al pretului platit pentru pasul spre genul acesta de schimbare. 2020 este mai bun pentru asa ceva.
Referitor la aceasta axa Rac Capricorn pe care am analizat-o mai sus, legata de strainatate, invatamant superior, cursuri, examene auto, de limbi straine, vanzari, contracte ect, atentie la perioada eclipselor ce au loc in ianuarie (5/6, 20/21), iulie (2, 16/17) si 26 decembrie. Atentie la accidente! Eclipsele agita spiritele.
Am sa revin, insa, la un subiect ce stiu ca va intereseaza si anume prezenta pana la 2 decembrie a celei mai bune planete, Jupiter, pe casa banilor, ce provin din alte surse decat salariul, dar si a investitiilor. Anul incepe bine, pentru ca din 8 ianuarie pana pe 3 februarie il aveti si pe Venus, guvernatorul vostru, Micul Benefic, tot pe aceasta casa a banilor. Pe 23 ianuarie, cei doi benefici chiar sunt conjuncti la acelasi grad, aspect ce se va mai repeta inca o data pe 24 noiembrie, pe aceeasi zodie. Norocosilor! Incercati sa folositi acest tranzit pentru a face banii vostri. Vorbim de Uranus, de revolutie, de schimbare, de descoperirea unor noi valente ale personalitatii voastre. Acest tranzit aduce bani si din asigurari, mosteniri, partaje, despagubiri, vanzari, salturi serioase in bine referitoare la banii patenerilor de viata sau faptul ca parintii va pot deschide niste conturi sau va pot cumpara o masina. Nu ma intrebati daca puteti castiga la Loto, pentru ca stiti cat dezavuez acest subiect. Acela este un castig fals, insa da, puteti castiga.
Conteaza mult sa va asigurati o sursa de venit printr-o firma a voastra, dintr-o activitate independenta, sa va valorificati talente ce au stat ascunse pana acum, sa castigati premiile voastre la concursuri, burse pe meritul vostru, iar cei care aveti deja activitati si afaceri va asigur ca veti avea un an excelent. Poate chiar sa vina si criza. Si in criza apar oportunitati. Unii poate vreti acum sa vindeti  tot si sa plecati din tara. Nu fiti asa suparati! Este putin cam riscanta decizia voastra.

Nici voi nu veti scapa in 2019 de a va descurca pe cont propriu, avand in vedere ca Lilith sau Luna Neagra incepe un tranzit de noua luni pe Casa Prietenilor incepand din 3 mai. Dupa acest moment nu va bazati prea mult pe promisiuni. Din pacate veti fi dezamagiti de cineva anume sau poate chiar de un grup mai mare de persoane. Daca schimbati serviciul este posibil sa nu va regasiti in acel grup. Daca schimbati tara, va veti adapta mai greu la noile reguli. 
Din anumite motive, tot Saturn conjunct cu Nodul Sud Karmic aflat pe o casa astrologica ce se refera la credinta, poate sa va permita mai putin timp pentru viata spirititauala. Veti spune ca nu aveti timp sa mergeti la biserica. Nimic mai gresit, deoarece Lilith va lipseste de protectie si aveti nevoie sa o activati mereu prin rugaciune sau cum stiti voi. Nu ma bag in viata spirituala a celor ce nu cred in aceste lucruri, insa daca ati ajuns sa cititi acest Horoscop, chiar si cei care nu puneti de obicei pret pe biserica, anul acesta este bine sa incepeti sa o faceti.
Medical vorbind, va eliberati de Uranus si asta este bine, pentru ca in ultimii 7 ani a stat pe casa sanatatii si poate chiar si a altor incercari. Atentie insa pana la jumatatea lunii februarie, deoarece exista riscul sa se impuna o interventie chirurgicala, de orice gen.  12, 13 februarie sunt zile in care vorbim chiar de urgente sau probleme medicale aparute peste noapte ce necesita interventii de urgenta. Ulterior, din 7 martie scapati de o problema, insa intra Kiron pentru urmatorii 9 ani pe ultima casa, a sanatatii, dar si a altor tipuri de incercari, insa tranzitul Kironian este mai cu talc, deoarece el nu aduce probleme medicale, ci doar corectii ale unor tendinte gresite de viata, ajutandu-va de altfel sa si invatati, nu doar sa suferiti.