Horoscop 22 Februarie 2015: Ce nu trebuie să facă zodia Capricorn?

Horoscop 22 Februarie 2015. Capricornii trebuie să evite să ia sau să dea bani cu împrumut, iar Taurii fac renovări în casă.

RomaniaTV.net
21 feb. 2015, 13:55
Horoscop 22 Februarie 2015: Ce nu trebuie să facă zodia Capricorn?

Horoscop duminică 22 Februarie 2015. Judecați în mod obiectiv abilitățile dvs pentru a face totul bine din propria inițiativă. Este mai bine să nu amânați unele întâlniri de afaceri, care au un potențial succes pentru viitor. Pentru mulți dintre dvs este o oportunitate de a vă crește veniturile, potrivit Bewoman.ro.

Horoscop TAUR 22 Februarie 2015. Astăzi, sunteti impulsiv la locul de muncă și în viața personală. Aveți grijă să rezolvați problemele de afaceri care vă vor asigura stabilitate în viitor. Puteți face cheltuieli serioase pentru a îmbunătăți casa unde locuiți.

Horoscop GEMENI 22 Februarie 2015. Puteți câștiga multe dacă vă bazați pe experiența profesională dobândită. Mulți dintre dvs vor opta pentru continuarea studiilor sau aprofundarea lor, iar acest lucru va îmbunătăți în mod semnificativ situația de la locul de muncă. Planificați-vă din timp o călătorie viitoare!

Horoscop RAC 22 Februarie 2015. Aveți suficient timp pentru a vă dedica inițiativelor de afaceri. În cazul în care apar oportunități de a vă extinde în mod semnificativ, nu ezitați să le includeți în proiectele dvs.

Citeste continuarea pe Bewoman.ro.