HOROSCOP 24 NOIEMBRIE 2018: Banii au şi un rol festiv, pentru că îi poţi cheltui sărbătoreşte în weekend

HOROSCOP 24 NOIEMBRIE 2018: Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

23 nov. 2018, 13:30
HOROSCOP 24 NOIEMBRIE 2018: Banii au şi un rol festiv, pentru că îi poţi cheltui sărbătoreşte în weekend

HOROSCOP 24 NOIEMBRIE 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Uneori, cu cât te străduieşti mai mult să depăşeşti un impas, cu atât el devine mai puternic şi mai greu de trecut, dar nu te lăsa păgubaş. Insistă, pentru că este o probă de încercare pentru a-ţi testa şi tu limitele, pentru a demonstra că eşti capabil de mari reuşite, chiar şi când pare mai complicată, şi că dacă-ţi pui voinţa la treabă, depăşeşti orice hop. Da, poate acum pe loc pare un moment dificil, dar dacă nu ai avea parte de aşa ceva cum ţi-ai da seama cât de pregătit eşti, cât de ambiţios eşti, cât de bine poţi trece marile piedici aloe vieţii? Pune-ţi, deci, ambiţia la treabă şi vei reuşi mai bine decât crezi

HOROSCOP 24 NOIEMBRIE 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Lucrurile merg ca la carte şi ai toate motivele de bucurie când vezi ce bine se aşează toate la locul potrivit. Eşti pe drumul cel mai sigur către o victorie de toată frumuseţea, dar trebuie să recunoşti că ceea ce a stat la baza acestei reuşite a fost numai gândirea ta pozitivă. Ai avut încredere totală că vei reuşi, că vei ajunge la acest scop, şi iată că intuiţia te-a dus direct la ţinta ta supremă. Ai numai motive de satisfacţie şi de mândrie personală pentru ceea ce ai construit, deci laudă-te lumii, pentru că ai cu ce! Nu e infatuare, nu e orgoliu, ci e un sentiment de totală fericire că ai ajuns aici, deci de ce nu te-ai lăuda cu asta?

HOROSCOP 24 NOIEMBRIE 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

O vreme, lucrurile au evoluat lent şi sigur într-o direcţie promiţătoare încât erai obişnuit cu acest ritm scăzut, care îţi convenea de minune, dar azi au căpătat un ritm nou: faci un salt mare înainte. Te ia un pic prin surprindere, pentru că ţie îţi plac lucrurile care evoluează încet, dar vei vedea că această evoluţie rapidă e binevenită, pentru că te duce mai repede la scopul visat. E semn că ai muncit suficient până aici iar acum intri pe ultima turnantă înainte de marele succes, şi ca la ultima sută de metri e normal ca şi viteza să crească semnificativ. Profită de acest vânt prielnic şi trage tare: eşti tot mai aproape de materializarea unui vis!

HOROSCOP 24 NOIEMBRIE 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Eşti parte dintr-un întreg, ca atare nu încerca să te separi de restul lumii, pentru că numai printre oameni poţi da randament maxim. Schimbul de idei, cooperarea, dialogul sunt toate la cote înalte acum, pentru că ai ocazia de a-ţi expune şi tu punctele de vedere foarte bine argumentate, dar afli şi o mulţime de informaţii interesante de la ceilalţi. Dacă ţi-ai uni forţele cu cei care ţi se alătură acum, rezultatele ar fi excelente, ca atare nu face opinie separată, ci stai laolaltă cu un grup de oameni care te completează de minune, care gândesc la fel ca tine, care participă umăr la umăr la un interes comun.

HOROSCOP 24 NOIEMBRIE 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Ai relaţii prietenoase cu oricine, se resimte o bună înţelegere în toate încercările tale de a intra în discuţie cu oricine. Parcă lumea e mai calmă, mai zâmbitoare acum, că te miri şi tu că planează asemenea armonie în jurul tău. Tu eşti responsabil de această atmosferă plăcută, pentru că ai o vorbă bună pentru oricine, ai o glumă adecvată în orice împrejurare, legi uşor conversaţii despre orice subiect, deci eşti un prieten şi un tovarăş plăcut pentru cei care îţi ţin companie, profită de asemenea atmosferă tihnită pentru a face lumină în eventuale relaţii ajunse în impas. Orice neînţelegere minoră se poate rezolva repede!

HOROSCOP 24 NOIEMBRIE 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Te simţi ciudat în pielea ta, având mereu impresia că cei din jur te privesc cu ostilitate şi nu au încredere în tine. Dacă ai fi mai atent, ţi-ai da seama că ceea ce simţi e doar o reflectare a părerii pe care o ai despre tine însuţi în acest moment. Nu ceilalţi îţi găsesc atâtea defecte, nu ceilalţi te judecă atât de aspru, ci tu, singur, îţi iei pe umeri o vină care nici măcar nu te reprezintă. Suferi de o uşoară manie a persecuţiei, având mereu senzaţia că cineva te pândeşte din umbră doar ca să te critice, dar nimeni nu are nimic cu tine. Eşti nemulţumit de propria ta persoană, pentru că te priveşti printr-o oglindă deformată: vezi orice punct slab ca pe un dezastru!

HOROSCOP 24 NOIEMBRIE 2018 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Nu te poţi detaşa încă de o amintire tristă de demult care mai are efecte neplăcute asupra ta. Compari permanent prezentul cu cele întâmplate atunci şi ai impresia că totul se poate repeta şi acum, de aceea nu ai curaj să mai faci nici un pas. Ce a fost a fost, ar trebui să accepţi trecutul aşa cum e, fără să te tot raportezi la el. Se presupune că lecţiile trecutului au fost deja învăţate astfel încât să nu greşeşti în acelaşi loc, dar tu tot la episodul de demult te întorci cu gândul. Ar fi vremea să ierţi, să uiţi, să închizi acel capitol odată pentru totdeauna, că nu mai are nici un rost.

HOROSCOP 24 NOIEMBRIE 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Banii au şi un rol festiv, pentru că îi poţi cheltui acum pentru un adevărat motiv de sărbătoare. Efectele cumpărăturilor pe care le faci azi sunt maxime, bucură la culme pe cei care primesc ceea ce ai tu de oferit, pentru că eşti generos şi îţi place să vezi bucuria celor care deschid cadourile. Nu te uiţi la bani dacă în joc e fericirea unor persoane pe care le îndrăgeşti, şi eşti pregătit să le oferi totul doar pentru o zi fericită alături de ei. Afacerile tale merg bine, deci îţi poţi permite un bonus doar pentru fericirea ta şi a celor dragi, ca atare nu ar fi de mirare să dai o raită prin mall şi să vii acasă cu un obiect scump pe care toată lumea îl visa.

HOROSCOP 24 NOIEMBRIE 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Întotdeauna apare soarele după furtună! Acelaşi sentiment îl vei avea şi azi că, după cine ştie ce mare probă de încercare prin care ai trecut, dintr-o dată orizonturile se luminează. Semn că niciodată nu trebuie să-ţi torni cenuşă în cap, să-l iei pe nu în braţe, să îţi accepţi înfrângerea, pentru că soluţiile apar şi când te aştepţi mai puţin. Vei vedea că toată suferinţa prin care ai trecut are un sens şi o rezolvare, poate fi ştearsă cu buretele şi în urmă rămân doar razele calde ale soarelui. Nimic nu merită transformat într-un dezastru, ci uneori chiar şi ceea ce pare mai trist nu e decât o etapă intermediară înainte de o mare bucurie. Capul sus şi aşteaptă deznodământul cel bun!

HOROSCOP 24 NOIEMBRIE 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Cel mai bine ar fi să tratezi orice provocare a acestei zile cu un dram de modestie şi de cumpătare! Cenzurează-ţi fiecare reacţie, ca nu cumva să dai drumul prea tare la robinetul de energie, de impulsivitate. E nevoie să reprimi orice manifestare în exces, pentru că ce-i prea mult strică. Nimic din depăşeşte normele fireşti nu e în avantajul tău, deci nu cheltui peste măsură, nu munci peste program, nu ridica tonul mai mult decât e cazul, nu te aventura mai departe decât se cuvine. Totul trebuie făcut cu măsură, cu limite acceptate de bună voie, pentru că orice abuz tot pe tine te va costa, deci las-o mai domol cu energia!

HOROSCOP 24 NOIEMBRIE 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Ascultă foarte atent ce-ţi transmite conştiinţa, pentru că ea înţelege cel mai corect situaţia de faţă. Dacă simţi că ceva te trage de mânecă să nu faci un anumit pas, respectă acest semnal de alarmă, pentru că vine din interiorul tău care priveşte lucrurile dintr-un unghi diferit decât ar vrea inima. Tu poate ţi-ai dori acel lucru, dar nu ţi se dă voie şi dacă nu ai acces la resursele tale de energie, e şi normal să baţi pasul pe loc. Lasă lucrurile să treacă fără să te implici, deocamdată, de parcă nu ar fi întrunite acum toate condiţiile favorabile unui succes deplin. Stai pe loc, nu acţiona: aţa îţi dictează conştiinţa!

HOROSCOP 24 NOIEMBRIE 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Ai la cine apela la nevoie pentru a te îmbărbăta şi stimula într-un moment în care nu găseşti energie în interiorul tău. Ai pe cineva mai puternic aproape, cineva care devine o sursă suplimentară de ambiţie, de curaj, de motivaţie. Când priveşti la cel de lângă tine, simţi cum degajă forţă, exact ceea ce aveai tu nevoie pentru a te implica într-o provocare pe care nu eşti foarte sigur dacă o vei depăşi de unul singur, dar cu asemenea tovarăş alături, care te împinge de la spate şi te ajută să descoperi forţa şi în tine, nimic nu ţi se va mai părea dificil. Gravitezi în jurul acestei surse de energie precum un satelit şi eşti mulţumit de roadele acestei alianţe.