Horoscop 25 iunie 2015. Uite ce îţi rezervă astrele!

Află ce ţi-au rezervat astrele pentru ziua de 25 iunie.
Alina Costache
24 iun. 2015, 15:46
Horoscop 25 iunie 2015. Uite ce îţi rezervă astrele!

Horoscop 25 iunie 2015 –Berbec
Nu intotdeauna iubirea contine doar fluturasi si ingerasi roz plutind pe deasupra ta, ci mai vine si cu evenimente negative, ce nasc suferinte. Cam aceasta e atmosfera acestei zile si, de cate ori vine vorba de iubire, parca ai prefera sa nu existe… Riscul unui esec sentimental e mare, ori pentru ca te indragostesti de cine nu merita, ori pentru ca tu insuti esti gata sa dezamagesti un suflet care asteapta enorm de la tine. Ai grija cui iti oferi iubirea azi, dar, mai ales, cum te comporti cu persoana iubita, pentru ca esti gata-gata sa-i ranesti sufletul.

Horoscop 25 iunie 2015 – Taur
Nu te astepta ca toate sa-ti mearga struna la serviciu, deoarece vei avea mereu impresia ca exista ceva sau cineva care se opune planurilor tale. Nu gasesti colaboratori cooperanti, sefii au mereu ceva de criticat iar contactul cu autoritatile este de-a dreptul anevoios. Cel mai greu e sa treci peste birocratia iritanta, pentru ca peste tot esti trimis la plimbare de cate un functionar nervos. Stresul se acumuleaza iar rezultatele zilei sunt mult sub asteptari din cauza nervilor generati de oameni obositori.

CITEŞTE ŞI Horoscop: Top 5 zodii obsedate de operaţii estetice

Horoscop 25 iunie 2015 – Gemeni
Esti cam neatent acum, la inceputul unui proiect care va consuma mari resurse de energie. Daca nu iti calculezi bine fortele, ai putea investi tot elanul in prima etapa si la urmatoarele te vei bloca. Merita sa-ti pastrezi acest entuziasm cat mai mult timp posibil, deci ar fi pacat sa dai totul pe o singura carte si mai apoi sa renunti. E un demers de lunga durata in care ar fi bine sa-ti dramuiesti mai bine energia, pentru ca vei avea nevoie de ea pe parcursul mai multor pasi de acum inainte si daca o irosesti acum, la inceput, nu vei mai ajunge nicaieri.

Horoscop 25 iunie 2015 – Rac
Unde intervii tu, se face liniste, deoarece ai un talent aparte de a aplana chiar si cele mai aprinse dispute. Gasesti o cale de a calma spiritele si de a-i pune la masa tratativelor, pentru a descoperi o solutie de mijloc. Ai talent de negociator, de consilier, de psiholog chiar, pentru ca tonul tau calm si placut dezamorseaza conflictele. Ai si calitati de judecator impartial, pentru ca te asezi intre cele doua tabere ca sa analizezi situatia si dintr-o directie si din alta, pentru a se intelege problema echitabil.

Horoscop 25 iunie 2015 – Leu
O usa inchisa nu te demoralizeaza, dimpotriva, capeti si mai multa ambitie sa faci tot posibilul sa obtii ceea ce acum ti s-a luat. Nimeni nu se pune cu tine. Iti aduni toate fortele si apelezi la toate mijloacele pentru a obtine ceea ce consideri ca ti se cuvine. Relatia cu autoritatea nu e tocmai placuta, de acolo primesti refuzuri, vesti proaste, amanari, dar noroc de fantastica ta perseverenta ce te va ajuta sa incerci iar si iar pana cand se vor rezolva toate in avantajul propriu. Nu te opreste pe tine un refuz oarecare!

Horoscop 25 iunie 2015 – Fecioara
Declara-ti foarte sincer intentiile ca sa nu fii acuzat mai tarziu pe nedrept ca ai fi ascuns ceva. Vino cu argumente solide, cu documente incontestabile, cu dovezi care sa joace un rol important in toate actiunile cu iz legal de pe parcursul zilei. Vei inspira multa incredere si seriozitate in tot ce promiti incat ai sanse sa obtii o victorie de toata frumusetea tocmai datorita credibilitatii tale. Faptul ca iti sustii punctul de vedere cu argumente puternice, nimeni nu poate contesta pozitia ta si ti se va da dreptate.

Citeste mai mult in Revista TEO

Spynews
Acces Direct. Momente cumplite pentru familia Raisei, fetița de doi ani din Dolj. Va fi înmormântată mâine, de Ziua Copilului. Cine a lipsit de la priveghi
Bzi.ro
Cabral și-a găsit nevasta cu doi bărbați! „Deci, nu te mai suport!”
Fanatik.ro
Comuna din România unde mai trăiesc doar câțiva oameni. Are ulițele asfaltate și apă curentă, iar casele se vând cu 40.000 de euro
Capital.ro
Se dau BANI sigur de la stat. Anunț pentru mii de români: Să facă contestație
Playtech.ro
SCANDALOS! Mihaela Rădulescu, goală pușcă! A făcut senzație cu ipostaza nud
DailyBusiness
Categoria de șoferi care scapă nepedepsită deși încalcă legea! Polițiștii sunt neputincioși
Adevarul
Cinci predicții ale experților cu privire la impactul condamnării lui Trump asupra alegerilor din 2024 și nu numai
Spynews
Știrile Antena Stars. Frații Tate rămân sub control judiciar. Milionarii britanici nu au voie să părăsească țara
Spynews
Știrile Antena Stars. Ramona Olaru s-a săturat de iubiții cu bani, dar nu și bogați sufletește! Cum își testează pretendenții încă de la primele întâlniri: „Contează pentru mine...”
Evz.ro
Directiva care i-a înnebunit pe oameni. De ce nu se mai rup capacele sticlelor
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Ilinca Vandici a făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu! Războiul frumoaselor foste iubite de fotbaliști
wowbiz.ro
A murit soția antrenorului de la FC Voluntari, Florin Pîrvu! Oana Alina avea doar 47 de ani
Cancan.ro
Promisiunea pe care Vlad Gherman i-a făcut-o Oanei Moșneagu în ziua nunții lor. Fanii s-au topit!
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Anumiți angajați vor avea parte de mai multe zile de concedii în 2024: Noul proiect de lege a fost adoptat de Camera Deputaților
Capital.ro
Se trimite prin Poștă, acasă la toți pensionarii. Decizia Ministerului Muncii: Înainte de 1 septembrie
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Milionarul Arpad Paszkany a transformat-o total pe „Cenușăreasa” Antonela Pătruț. Afaceristul i-a schimbat nu doar înfățișarea, ci și modul de viață
stirilekanald.ro
Ei sunt cei trei tineri dispăruți în urma inundațiilor din Italia! S-au îmbrățișat în timp ce erau luați de ape
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
Fenomene paranormale. Nici specialiștii nu pot explica aceste mistere
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'