Horoscop: Top 5 zodii obsedate de operaţii estetice

Operațiile estetice au ajuns să fie la mare căutare iar majoritatea după prima intervenție se gândesc deja la o a doua și tot continuă, dezvoltând o adevărată obsesie.

RomaniaTV.net
24 iun. 2015, 08:30
Horoscop: Top 5 zodii obsedate de operaţii estetice

Am ajuns la concluzia că sunt 5 zodii obsedate de operații estetice și tot ce implică acestea, deoarece și acest aspect este influențat de trăsăturile personalității fiecărui individ în parte.

Horoscop sexy: Top 5 cele mai pasionale femei în pat

Vărsător

 Nativii acestei zodii sunt persoane cărora le place să cheltuie bani pe lucruri, în special când traversează o perioadă instabilă din punct de vedere sentimental. Se plictisesc repede și sunt mereu în căutare de altceva, așa că modul lor de a se reinventa nu ține cont de îmbrăcăminte și de accesorii, ci de modul în care arată, ce ar mai trebui retușat sau chiar schimbat cu totul. O dată ce au început acest proces, le va fi foarte greu să se oprească deoarece întotdeauna duc la bun sfârșit orice plan îl au în minte.

Horoscop: Ce fel de îngheţată ţi se potriveşte în funcţie de zodie

Scorpion

 Scorpionii nu au nevoie de eșecuri pentru a-și dori un mic retuș facial sau corporal. Sunt vanitoși și narcisiști, iar accentul, pentru ei, cade în special pe tot ce înseamnă fizic. Nu vor accepta ideea înaintării în vârstă și mereu vor cauta metode de a rămâne în vizorul persoanelor ce și le doresc.

Citeste tot articolul pe YVE.ro