Horoscop 29 ianuarie-4 februarie: ce zodii încep luna cu conturile pline

Horoscop 29 ianuarie-4 februarie: Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

29 ian. 2018, 07:21
Horoscop 29 ianuarie-4 februarie: ce zodii încep luna cu conturile pline

BERBEC

Ai putea câştiga mai mulţi bani în aceste zile dacă reuşeşti să dai tot ce poţi tu.

Orice activitate extrajob îţi poate aduce bani frumoşi în perioada imediat următoare. Nu că ai avea nevoie, dar niciodată nu strică să ai mai mult. Cu toate că ai o carieră excepţională şi situaţia financiară nu e deloc una de ignorat, din păcate ai lipsuri majore pe plan personal. 

TAUR

Nu ar strica în această săptămână să faci mai multe economii.

De asemenea, este foarte important să acorzi o mai mare atenţie pe ce se duc banii şi să ţii o evidenţă clară a finanţelor. Nu excelezi la acest capitol, de aceea e necesar să fii mai cu băgare de seamă. Mai mult decât atât, şi cei din jurul tău au început să îţi atragă atenţia cu privire la acest aspect. 

GEMENI

Cum eşti uşor instabilă din fire, e posibil ca în aceste zile să te joci cu banii mai mult decât ar trebui.

Te laşi foarte uşor manipulată mai ales atunci când vine vorba de cumpărături de haine. Ai în permanenţă nevoie de câte ceva şi deja nu mai ştii ce e cu adevărat necesar sau nu. Ascultă de partenerul tău atât timp cât încă îşi păstrează calmul!

RAC

Nu vei avea parte de schimbări ale situaţiei tale financiare în această săptămână, dar nici nu faci ceva în acest sens.

Cu toate că ai putea câştiga mai mulţi bani din investiţii sau din proiecte extrajob, tu alegi să duci o viaţă liniştită şi să nu îţi baţi capul cu aşa ceva. Cu toate acestea, dacă ai copii, învaţă-i să fie mai ambiţioşi ca tine!

Citeşte mai multe pe eva.ro