HOROSCOP 29 iulie 2014: Marţi, trei ceasuri rele! Ce ţi-au rezervat astrele

Horoscop 29 iulie 2014 – Citeste Horoscopul din 29.07.2014 pentru toate zodiile.

28 iul. 2014, 13:53
HOROSCOP 29 iulie 2014: Marţi, trei ceasuri rele! Ce ţi-au rezervat astrele

HOROSCOP 29 iulie 2014.

Horoscop 29 iulie 2014 – Berbec
Esti deceptionat de faptul ca descoperi, poate cam tarziu, minciunile unui colaborator in care ti-ai pus toata increderea. Observi ca totul a fost doar praf in ochi si nu gasesti in tine forta de a te rupe de esec. Esti blocat intr-o zona sumbra in care ai tendinta de a le vedea pe toate in negru, pentru ca dezamagirea e mare. Nu te asteptai la asemenea tradare, dar trebuie sa recunosti ca ai fost credul si ai asteptat ceva ce nu puteai primi. Deschide bine ochii ca sa nu te inseli si altadata si nu crede chiar tot ce ti se promite!

Horoscop 29 iulie 2014 – Taur
Astepti de undeva un verdict, un raspuns cu tenta categorica, ceva care sa puna capat unei stari nesigure in care te simti blocat de la o vreme. Raspunsul apare, in sfarsit, si, chiar daca nu e chiar cel pe care il asteptai, macar esti multumit ca se incheie perioada neplacuta de asteptare. Macar a sosit o informatie de care te poti folosi pentru a incheia etapa care te-a preocupat in ultima perioada. Acum le poti aseza pe toate pe un fagas ceva mai clar si te vei folosi de vestea sosita pentru a te elibera de un stres. Bine ca s-a terminat, iti spui.

Horoscop 29 iulie 2014 – Gemeni
Discutia pe care o ai azi cu reprezentantul unei institutii iti ofera startul ideal catre o directie noua. Ai terenul asigurat pentru un succes de toata frumusetea, avand de partea ta si legea, si instrumentele corecte pentru a ajunge la un rezultat bun. Vestea oficiala pe care o primesti este stimulativa incat ar fi bine sa pui imediat in practica ideea pe care o ai, pentru ca ai de acum fundamentul necesar unui proiect de succes. Nimic nu te mai opreste din elan, ci sunt intrunite toate conditiile.

Horoscop 29 iulie 2014 – Rac
Nu te poti pune de acord cu persoana iubita, pentru ca tu ai o viziune asupra unor evenimente, iar celalalt crede cu totul altceva. La originea neintelegerilor voastre se afla diferente mari de gusturi si o varietate mare de sentimente, pentru ca ceea ce tie iti poate genera placere, poate declansa respingere in sufletul celuilalt. Trebuie sa stati de vorba ca sa va exprimati mai clar dorintele, pentru ca e posibil sa va doriti amandoi acelasi lucru, la un moment dat, dar nu stiti sa spuneti eficient ce simte fiecare.

Horoscop 29 iulie 2014 – Leu
Mai bine stai pe loc, fara a-ti exprima deocamdata opinia cu privire la un eveniment care nu a ajuns inca la nivelul cel mai stabil. Inca se mai pot modifica lucrurile, inca nu s-au asezat toate pe fagasul normal si o decizie luata acum sau o concluzie extrasa prea devreme ar putea genera mai tarziu o complicatie. Deja ai o idee despre felul in care se vor incheia aceste aspecte, dar mai bine mai astepti. E posibil ca finalul sa se modifice in ultima clipa si sa regreti ca te-ai pripit. Daca te gandesti bine, vei descoperi ca situatia aceasta are totusi doua directii diferite de interpretare sau de evolutie, deci mai asteapta inainte de a te alege incotro!

Horoscop 29 iulie 2014 – Fecioara
Doar indiferenta te-ar putea scapa azi de o situatie neplacuta pe care ai putea-o considera generatoare de haos. Nu te baga asadar in nicio actiune cu factor de risc oricat de mic, pentru ca nu esti pregatit sa faci fata unei surprize care ar putea strica si mai rau. Cu cat ramai mai rece la tot ce se petrece in jur, cu atat sansele de a nu fi atins de efecte negative creste, dar e greu de crezut ca vei putea sta deoparte fara sa te implici cat de cat, de parca pericolul te-ar atrage ca un magnet.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com