HOROSCOP 29 MARTIE MARIANA COJOCARU: Astăzi sunt posibile divergenţe şi conflicte

HOROSCOP 29 MARTIE MARIANA COJOCARU: Astăzi Luna trece din constelaţia Berbecului în constelaţia Taurului.

29 mart. 2017, 05:51
HOROSCOP 29 MARTIE MARIANA COJOCARU: Astăzi sunt posibile divergenţe şi conflicte

HOROSCOP 29 MARTIE MARIANA COJOCARU: Simbolul zilei – Ghepardul. Acest lucru poate fi interpretat ca fiind o zi a activismului, luptei și presiunii intense.

Aceasta este ziua luptei în care cel drept învinge întotdeauna, dacă este încrezător în dreptatea sa. 
Energia Lunii acţionează din ce în ce mai puternic, la toţi parametrii. 
Aceasta este ziua riscului, ziua oamenilor avântaţi şi a celor cu spiritul puternic. Trebuie să se acorde o atenţie deosebită presentimentelor. 
Toate lucrurile negative trec acum cu uşurinţă în grosolănie. 
„Nu faceţi lucrurile în pripă.” 
Oamenilor cu voinţa în stare pasivă, le este indicat să nu intervină în activităţile celor din jur. Mai bine să se ocupe de treburile casnice sau de autoeducaţie, fără să intre în panică.
Activitatea intelectuală decurge relativ dificil; deci, începerea convorbirilor, a tranzacţiilor sau a diferitelor acţiuni este mai bine să fie amânată. 
Chiar dacă aveţi încredere în voi, puteţi să garantaţi pentru partener?

Sănătate
Din punct de vedere medical această zi este legată de ceafă, pot să apară dureri de urechi. 
Nu manifestaţi răutate si totul va fi bine. 
„Îmbolnăvitul îşi revine prin muncă” 
Este aproape obligatoriu să-i ajutam pe bolnavi cu simpatia noastră sincera, cu atenţia noastră, pentru că aceasta îi ajută pe bolnavi să învingă boala.
Îmbrăcăminte
Ziua predispune la provocări. Cel mai bun mod de a vă expima sentimentele este să vă îmbrăcați cu ceva care atrage privirea.
Pentru femei, alegerea ideala pentru ziua de azi este rosu, visiniu sau negru, machiaj expresiv si bijuterii din aur. Bărbaților le sunt recomandate accesorii din piele strict potrivite.
Talismanul acestei zile lunare îl vedeți aici (click) http://hsp.ro/bz
Dragoste
Astăzi sunt posibile divergențe și conflicte cauzate de instabilitate emoțională. Chiar și o dispută nevinovată ar putea duce la o ceartă majoră, așa că încercați cât de mult posibil, să acordați mai multă atenție jumătății pentru a evita problema.

Cel născut în această zi “lunară” are spiritul activ, de luptător, are reacţii prompte când sunt încălcate legile dreptăţii, pe care el le apără cu îndârjire. 

Îi place riscul. 
Ii este caracteristic optimismul. 
Posedă o apreciere fulgerătoare a situaţiei datorită posibilităţii înnăscute de a analiza; în afară de aceasta posedă o bună intuiţie. El îşi poate dirija propria energie atât către atac, cât şi către apărare. Trebuie insă să ne foarte atent cu ceilalţi, deoarece cel puternic trebuie să fie şi mărinimos. 
Trebuie să aibă în vedere că nu toţi oamenii posedă o energie supradimensionată ca a lui pentru a putea rezista presiunii exercitate. 
Cei născuţi în această zi, nu sunt ipocriţi şi nu suportă falsul din partea altora. Ei sunt cinstiţi şi chiar grosolani, nu acceptă semitonurile.
În sport, în arta războiului – în toate domeniile unde spiritul activ este preponderent – pot obține maximum de succes. 
Datorită carităţii, capacităţii de a aprecia cu rapiditate situaţia si posibilităţile analitice este recomandabil să-şi aleagă cariera de medic. A
ceşti oameni vor fi mereu în centrul atenţiei celor din jur. 
Ascultaţi sfaturile lor. Odată scopul ales, el va fi realizat.