Horoscop 4-10 iunie 2018: Cine fluieră a pagubă, cine va avea portofelul doldora de bani. Previziuni financiare

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

03 iun. 2018, 10:53
Horoscop 4-10 iunie 2018: Cine fluieră a pagubă, cine va avea portofelul doldora de bani. Previziuni financiare

BERBEC

Banii nu sunt o problemă pentru tine sau cel puţin asta vrei să laşi impresia. Eşti prea plină de tine pentru a putea recunoaşte că ai nevoie de ajutor, aşa că stai şi te chinui singură. Cu toate că eşti o fire foarte ambiţioasă care răzbeşte într-un final dacă îşi propune ceva, uneori îţi poţi uşura singură viaţa dacă îţi arăţi şi vulnerabilităţile. Ai atâtea persoane care te iubesc în jurul tău, încât e şi păcat să nu vă sprijiniţi unii pe alţii la nevoie!

TAUR

Eşti o persoană foarte încăpăţânată şi asta va vedea oricine va intra în contact cu tine în această săptămână. Cu toate că întâmini unele probleme cu banii, nu accepţi ajutorul nimănui, indiferent cât de apropiată ţi-ar fi acea persoană. Cu toate acestea, situaţia ta se va agrava atât de tare spre weekend, încât vei merge disperată după sprijin. Vei simţi şi mai tare umilinţa dacă laşi totul pe ultima sută de metri!

GEMENI

Această săptămână îţi poate aduce rezultatele mult dorite pe plan profesional atât timp cât nu dai înapoi de la nicio provocare. Chiar dacă asta îţi consumă tot timpul, merită să depui eforturi pentru a avea succes. Familia şi cei dragi te vor susţine, cu toate că te îngrijorează ideea de a nu îi îndepărta de tine. 

RAC

Nu stai rău cu banii în această perioadă, dar eşti conştientă de faptul că se poate şi mai bine. Cu toate acestea, nu eşti dispusă să faci nimic în plus pentru a avansa din punct de vedere profesional sau financiar. Refuzi să ieşi din zona de confort, însă riscul este să te plafonezi. Analizează bine situaţia şi priveşte spre viitor. 

Citeşte mai multe pe eva.ro