Horoscop 4-9 iulie 2017. Despărţiri de partener, probleme financiare sau demisii. Afla care sunt zodiile vizate, potrivit Astrocafe.ro

Iata care sunt previziunile astrale pentru saptamana 4-9 iulie, potrivit AstroCafe.ro. Despartiri de partener, probleme financiare sau demisii. Afla care sunt zodiile vizate!

04 iul. 2017, 04:04
Horoscop 4-9 iulie 2017. Despărţiri de partener, probleme financiare sau demisii. Afla care sunt zodiile vizate, potrivit Astrocafe.ro

Berbec

Multe dintre concepțiile tale se vor modifica de-a lungul acestei săptămâni. Probabil că în urma dialogului cu oameni deosebiți sau lecturând o carte, te vei hotărî să abordezi cu totul altfel viața, relațiile cu ceilalți și evenimentele în care ești implicat. Totuși, conlcuziile la care vei ajunge îți pot crea un disconfort emoțional. Focusează-te pe partea plină a paharului și învață din aspectele neplăcute. Călătorii în străinătate, dialoguri cu persoane străine, planuri de studii și documentare. A doua parte a săptămânii evidențiează segmentul profesional printr-un final de etapă. Se recomandă prudență la relațiile cu șefii și autoritățile.

Taur

La începutul săptămânii apar niscai chestiuni parteneriale, pe care le poți soluționa foarte bine dacă ești deschis la cooperare și progres. Segmentul financiar se remarcă prin cheltuieli majore alături de partenerul de viață, de rude sau de colaboratori. Ceva legat de locul de muncă, probabil salarizarea sau condițiile de muncă îți vor răsturna planurile financiare. Se recomandă prudență întrucât există o mare vulnerabilizare pe tot ce câștigi din munca proprie și pe tot ce înseamnă bani și bunuri comune cu alții. Este nevoie să-ți remodelezi sistemul valorilor morale și spirituale după care îți ghidezi viața și asta se va produce, chiar și parțial, la finalul perioadei analizate.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.