HOROSCOP 6-12 MARTIE: Bani, carieră, dragoste sănătate

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

05 mart. 2018, 10:28
HOROSCOP 6-12 MARTIE: Bani, carieră, dragoste sănătate

BERBEC

În această săptămână, ai toate şansele să cunoşti pe acel cineva care să îţi pună capac. Ai nevoie de cineva care să te scape de încăpăţânarea de care dai dovadă, deci de o persoană care e mai puternică decât tine. Cel mai probabil poate fi vorba de un şef sau de un bărbat cu mai multe cunoştinţe decât tine, iar autoritatea acestuia să devină foarte atrăgătoare pentru tine.

Încă de la începutul acestei săptămâni vei avea noroc la bani. Şansele care ţi se oferă nu pot fi ignorate, cu toate că nici situaţia în care te afli acum nu e rea deloc. Cel mai probabil vei primi o ofertă de muncă irezistibilă căreia nu îi vei putea spune nu. Vestea bună e că nu trebuie să faci tu nimic în acest sens, căci alţii vor veni la tine!

TAUR

Nu ar strica să aduci ceva nou în relaţia ta amoroasă în aceste zile. E posibil ca momentul în care plictiseala să se instaleze comod să nu fie prea departe, aşa că ia măsuri de prevenţie. Dacă eşti singură, nu da curs oricărei invitaţii din dorinţa disperată de a socializa şi de a-ţi găsi un partener cu care te poţi distra din când în când. 

Se anunţă mici îmbunătăţiri ale situaţiei tale financiare în această săptămână. Cu toate că nu mai sperai, începând de luni vei primi rând pe rând bonusuri care să te stimuleze profesional. E necesar să munceşti cu aceeaşi dăruire ca şi până acum şi să nu le dai şefilor senzaţia că vrei doar să treacă timpul!

GEMENI

A sosit momentul în care vei simţi cu adevărat că trebuie să te aşezi la casa ta. Ai obosit de atâtea aventuri şi distracţie, de aceea e timpul să treci la următorul nivel. Cunoşti aproape totul în materie de bărbaţi, aşa că alegerea nu ar trebui să fie una dificilă. Dacă eşti implicată deja într-o relaţie serioasă, e posibil să vrei exact contrariul. 

Este o săptămână bună pentru noi începuturi, mai ales în ceea ce priveşte cariera ta. Aici se pot număra un nou loc de muncă, o reorientare profesională sau începutul unui curs cu totul inedit. E necesar să vrei să schimbi ceva în viaţa ta dacă simţi că ai început să te plafonezi. Dacă acţionezi şi după cum îţi dictează inima, atunci pasiunile tale pot produce şi bani cândva.

RAC

Se anunţă veşti bune pe plan personal în această săptămână, dar asta nu înseamnă că toate vor merge exact aşa cum ţi-ai dori. E posibil ca unele planuri cu partenerul de viaţă să fie date peste cap, însă vei reuşi să compensezi cumva pierderea suferită. Ai mai multă grijă ca voi doi să nu vă plictisiţi, iar acest lucru vă va îmbunătăţi relaţia simţitor. 

Săptămâna aceasta vei avea multe cheltuieli neaşteptate, însă nimic nu poate fi evitat din păcate. Banii se vor duce pe lucruri care trebuie făcute şi nu depinde chiar totul de tine. Dacă cineva aflat în nevoie îţi cere cu împrumut o sumă de bani, iar situaţia ta este una extrem de bună, atunci fă-o fără să îi mai ceri nimic înapoi. Faptele bune vor fi răsplătite. 

Citeşte mai multe pe eva.ro