HOROSCOP 6 FEBRUARIE 2017: Cum începi săptămâna în funcţie de zodie. Unii ar trebui să-şi ia zi liberă, astre nefavorabile

HOROSCOPUL 6 FEBRUARIE 2017. Opozitia Lunii cu Saturn poate contribui la aparitia a numeroase obstacole, intarzieri, dificultati materiale, frustrari, precum si responsabilitati si munci dificile. Cel mai prudent ar fi sa va limitati la activitatile strict necesare si de rutina sau, daca este posibil, chiar sa va luati o zi libera, asteptand sa treaca aceste predispozitii. Daca nu va temeti sa infruntati dificultatile, s-ar putea sa constatati ca ele pot fi invinse destul de usor. Este o sansa de a invata lectia curajului in fata sortii.

06 feb. 2017, 05:12
HOROSCOP 6 FEBRUARIE 2017: Cum începi săptămâna în funcţie de zodie. Unii ar trebui să-şi ia zi liberă, astre nefavorabile

Horoscopul 6 februarie 2017 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Calmul si banalul acestei zile sunt exact ceea ce iti doreai cel mai mult intr-o astfel de zi. Pentru ca nu apare nimic care sa te scoata din ale tale, te poti concentra eficient la activitati personale de care nu ai avut timp pana acum. Le-ai amanat, din lipsa de timp, dar azi te poti ocupa cu succes de restante neimportante, dar care isi cer si ele dreptul sa fie aduse la zi. Faci ordine prin sertare, triezi obiectele care nu-ti sunt utile, treci in revista hartogaraia si corespondenta, activitati marunte perfecte pentru o duminica fara un program special.

Horoscopul 6 februarie 2017 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Din trecut iti tragi energia pentru evenimentele actuale, pentru ca altadata ai facut fata cu brio unei provocari similare si ajunge doar sa repeti reteta succesului de odinioara ca sa ajungi din nou la aceleasi reusite. Mai sunt inca aspecte de demult pe care lumea nu le stie, deci trebuie sa faci un pas in fata si sa povestesti cu ce te lauzi. Nimeni nu va considera lauda de sine ca un defect, pentru ca tot ceea ce povestesti azi cu atata entuziasm face parte din trecutul tau si de unde sa afle lumea ce ai facut daca nu de la tine?

Horoscopul 6 februarie 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nu le poti avea intotdeauna pe toate asa cum visezi, ci mai dai piept si cu realitati dureroase. Azi are loc un eveniment in care ti-ai pus mari sperante, inima ta batea mai tare numai cand te gandeai ce se va intampla, dar din pacate asteptarile tale sunt zadarnice. Nu se petrece conform viselor tale, ci aluneci de sus, din vis direct intr-o realitate care nu-ti convine. Nimeni nu este scutit de tristete, de dezamagiri si de suferinte, iar azi se pare ca tu esti cel care trebuie sa le treaca in revista si pe acestea.

Horoscopul 6 februarie 2017 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Dragostea nu e doar un joc frumos, ci si o constructie serioasa in doi. Daca nu vezi de la cel drag mai multa implicare si dorinta de a cladi ceva serios impreuna, incepi sa te indoiesti de intentiile sale. Nu de vorbe dulci si declaratii ai nevoie tu acum, ci de angajamente solide care sa-ti garanteze faptul ca puteti merge umar la umar o viata. Prin ceea ce face cel drag pentru tine, prin faptele sale, poti descoperi concret ce vrea de la viitor, de aceea trebuie sa fii atent la ce face, nu la ce spune!

Horoscopul 6 februarie 2017 Leu (23 iulie – 22 august)

Nu te juca prea mult cu sansele care ti se ofera, pentru ca spiritul usuratic ce te copleseste acum te poate face sa ratezi ocazii rare! A doua oara nu ti se vor oferi ca atare trebuie sa te concentrezi serios la tot ce apare la orizont de unde nici nu te astepti. Ai tendinta de a glumi pe seama norocului care iese in cale, ori pentru ca nu crezi ca e posibil ca tocmai tu sa ai parte de asa ceva, ori pentru ca ai impresia ca e doar o incercare. E pentru tine, nu te mai codi, deci pune mana pe el imediat ce apare!

Horoscopul 6 februarie 2017 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Nimic interesant in program astazi, ca atare poti profita de o zi libera pentru a lenevi in voie pe langa casa. Ori esti foarte obosit si nu gasesti in tine forta de a face nimic care sa te solicite fizic, ori esti foarte plictisit si nu gasesti nimic deosebit de facut, deci ziua pare a fi complet pierduta pe lucruri banale, marunte, neimportante pentru o fire creativa ca tine. Esti influentat poate de cineva din anturaj care prefera comoditatea duminicala decat orice activitate, oricat de mica, ce ar mai putea anima un pic atmosfera.

Horoscopul 6 februarie 2017 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Privesti spre etapele urmatoare ale unui proiect tocmai inceput si te cam ia cu ameteala. Vezi ca nu e deloc usor sa ajungi acolo unde ti-ai propus, dar daca iti gestionezi bine fortele si resursele, succesul va fi sigur. Acum, la primii pasi, e si normal sa para totul mai dificil, cu atat mai mult cu cat e un demers de lunga durata, dar profita de entuziasmul initial si pastreaza-l cu tine cat mai mult timp posibil, pentru ca de energia pe care o investesti acum depinde in final si rezultatul. Vei ajunge acolo, oricat de lung ar fi drumul, totul e sa nu incepi sa cauti singur nod in papura si sa spui nu pot. Ba se poate!

Horoscopul 6 februarie 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Esti pus in fata unui adevar dureros care te dezarmeaza total… Nu se mai poate face nimic si, chiar daca nu iti convine deloc situatia in sine, trebuie sa o accepti ca pe un sacrificiu total. E o renuntare categorica, de parca ti-ai lua ramas bun pentru totdeauna de la o stare de lucruri. Chiar daca, pe moment, socul despartirii e mare, dupa ce vei iesi de sub influenta nefasta a acestei zile, vei incepe sa descoperi alternative mai bune. Azi totul pare pierdut, fiind nevoit sa o iei de la capat in cu totul alta directie.

Horoscopul 6 februarie 2017 Sagetator (22 noiembrie – 20 decembrie)

O zi libera e numai buna pentru a pregati etapele viitoare ale celui mai important plan care te preocupa. Stai si chibzuiesti, pui pe hartie detaliile semnificative si trasezi o strategie pe care o vei respecta intocmai in zilele care vin. Nu poti ajunge la telul tau cel mare fara un program bine stabilit dinainte, caci nimic nu poate fi atins daca le lasi la voia intamplarii. Aduna-ti gandurile si aseaza-le in ordine, ca apoi sa construiesti totul conform planului.

Horoscopul 6 februarie 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Cand esti stimulat si motivat cum se cuvine, iti merge mintea brici. Acelasi sentiment il ai si azi: ai cu cine discuta, va completati unul pe altul, va incurajati sa va expuneti fiecare parerile cu incredere, pentru ca celalalt nu numai ca aude ce ai de zis, dar si respecta si pune in aplicare! In asemenea companie, toate ar trebui sa mearga bine, pentru ca formati o echipa imbatabila, in care mintea si inima se unesc perfect in aceeasi directie. Apreciezi enorm cooperarea cu cel de langa tine care te completeaza de parca ti-ar fi frate.

Horoscopul 6 februarie 2017 Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Nu te baga in treburile altora daca nu ai solutii concrete si corecte la ceea ce-i preocupa. Daca nu stii exact ce trebuie facut, mai bine nu zici nimic, pentru a nu-l incurca si mai tare pe cel aflat in impas. Daca intervii in problemele altora doar ca sa te afli in treaba, fii sigur ca vei strica mai mult decat vei ajuta si apoi celalalt nu va mai sti cum sa repare oalele sparte de cei care sau bagat unde nu le fierbe oala. Riscul de a-l trimite pe cel pe care ai dori sa-l ajuti pe cai laturalnice e cam mare, deci mai bine il lasi sa se descurce singur.

Horoscopul 6 februarie 2017 Pesti (19 februarie – 20 martie)

Viata de cuplu se dezvolta pe un teren sigur, care iti inspira incredere si durabilitate. Nu se mai fac declaratii de amor in joaca, nu se mai fac promisiuni fara consistenta, ci tot ceea ce spuneti amandoi acum are sanse de materializare. Daca vrei o relatie de viitor, nu cauta aventuri trecatoare, ci cauta in jurul tau omul care inspira fidelitate si maturitate. Nu e o idee rea sa alegi cu mintea, nu cu inima, pentru ca sufletul mai poate face si alegeri gresite. Ratiunea insa nu va da gres niciodata, chiar daca si tu, ca oricine, tanjesti dupa iubire.