Horoscop: Află care sunt zodiile care se tem de căsătorie

Care sunt nativii zodiacului care fug de căsnicie ca de mere acre? Posibil să crezi că leii, berbecii și indecișii din balanță sunt primii pe listă. Leii, pentru că sunt lideri înnăscuți, berbeci pentru că iau decizii din implus, iar balanțele... Ei bine, acestea se pot răzgândi chiar la altar. Astrologii, însă, au alte zodii în vizor, când vine vorba despre teama de căsătorie.

RomaniaTV.net
11 nov. 2015, 09:49
Horoscop: Află care sunt zodiile care se tem de căsătorie

Se zice că ce ți-e scris în stele, așa îți va fi destinul. Stelele nu-ți guvernează doar existența, ci și deciziile care vin pe parcurs. Cu alte cuvinte, unele zodii se hotărăsc să se căsătorească mai devreme, altele mai târziu.

Ce le influențează și de ce fug de responsabilitățile unui mariaj, află în rândurile de mai jos.

Zodii care se tem de căsătorie – Gemeni

Chiar dacă pare greu de crezut, nativii născuți sub acest semn astral sunt dificil de suportat de cei din jur. Deși sunt ființe agreabile și foarte comunicative, gemenii reușesc să-i enerveze pe ceilalți cu atitudinea lor mereu senină.

Citeşte şi  Horoscop: Află bolile la care eşti predispus în funcţie de luna naşterii

Din păcate, aceștia sunt foarte schimbători și nu pot fi citiți așa de ușor, din cauza „fețelor” pe care le afișează în public. Din acest motiv, gemenii își găsesc greu perechea și, dacă o găsesc, riscă să o piardă, pentru că sunt pretențioși până peste măsură.

În plus, fug de responsabilități, cât pot ei de mult. Nativii acestei zodii, fie femei sau bărbații, ajung să se căsătorească între 30 și 40 de ani.

Citeşte continuarea pe clickpentrufemei.ro