HOROSCOP: Află ce dragoste meriţi în funcţie de zodie

Fiecare semn zodiacal îşi manifestă dragostea în mod diferit. În timp ce unii sunt mai pasionali, alţii sunt mai timizi şi preferă să nu îşi arate sentimentele de la prima întâlnire. În fond, nu contează cum îţi exprimi afecţiunea faţă de partener, dacă omul de lângă tine este cu adevărat persoana potrivită. Află ce fel de iubire meriţi, în funcţie de zodia sub semnul căreia te-ai născut.

RomaniaTV.net
19 oct. 2017, 09:02
HOROSCOP: Află ce dragoste meriţi în funcţie de zodie

Berbec

Îţi place să fii prima în toate, mai ales când vine vorba de relaţii. Ştii cum se menţine o legătură puternică cu partenerul tău şi faci tot ce se poate pentru a nu vă plictisi în cuplu. Meriţi pe cineva căruia să nu îi fie teamă de felul tău de a fi, care să te aprecieze şi să rezoneze cu tine, în mai toate privinţele.

Citeşte şi Horoscopul defectelor: Ce ii sperie pe barbati la femei

Taur

Cu toate că eşti extrem de încăpăţânată, ai momente în care poţi să fii foarte timidă, mai ales dacă vorbim de relaţiile intime. Guvernată de planeta Venus, ştii cum să îţi arăţi frumuseţea, iar gesturile tandre sunt o obişnuinţă pentru tine. Meriţi pe cineva exact ca tine, gentil, stabil şi grijuliu, care să te facă să te simţi în siguranţă tot timpul.

Citeşte şi MARIANA COJOCARU, horoscopul pentru fiecare zodie până la finalul anului. Se anunţă tensiuni sociale şi situaţii extreme

Gemeni

Deşi eşti permanent cu capul în nori, poţi să fii şi o persoană echilibrată, dacă vrei. Pentru acest lucru, ai nevoie de un partener care să te tempereze şi să îţi ofere liniştea la care râvneşti de multă vreme.

Descoperă ce dragoste meriți să trăiești în funcție de zodie pe clickpentrufemei.ro.