Horoscop: Află ce e în mintea bărbaţilor în funcţie de zodie

Se spune că e dificil să ghiceşti ce gândesc femeile, dar se pare că e la fel de greu să o faci şi în cazul bărbaţilor. Şi asta pentru că mintea e un labirint complex, greu de descifrat.

RomaniaTV.net
24 nov. 2015, 09:02
Horoscop: Află ce e în mintea bărbaţilor în funcţie de zodie

Din fericire, astrele ne ajuta sa descoperim ce gandesc reprezentantii de sex masculin ai fiecarei zodii in parte:

Berbec

Barbatii din zodia Berbec se ghideaza dupa expresia: Ce e-n gusa, si-n capusa. Cu alte cuvinte, nu trebuie sa te temi ca ascunde ceea ce gandeste, fiindca el ti-o spune direct. Nu isi face ganduri negre, ci priveste lucrurile cu optimism. Viseaza la o femeie cu personalitate, care sa fie deschisa spre aventura ca si el. Si mai viseaza la party-uri cu gasca, in care se spun bancuri de calitate si se bea bere pe saturate.

Citeşte şi  Horoscop: Femeia perfectă pentru bărbaţi în funcţie de zodia lor

Taur

Mai sobrii si mai neprietenosi, nativilor din Taur nu le sta gandul la petreceri. Sunt seriosi si stiu ce au de facut si sunt obsedati sa le iasa lucrurile bine. Are reactii usor mai emotionale, insa cand si le percepe, adopta o atitudine sobra sperand ca nimeni nu i-a observat lacrimile sau tremuratul mainilor. Chiar daca nu o afiseaza, ii plac femeile senzuale, care iubesc amorul carnal.

Citeşte şi  Horoscop: 3 zodii de femei obsedate de soţii lor

Gemeni

Geamanul se gandeste non-stop cum ar putea pune mana pe o femeie inteligenta, cu simtul umorului, care sa faca fata oricarui tip de discutie. Isi face planuri de bataie, isi construieste strategii complicate si, din fericire, lucrurile cam ies cum le gandeste el. Nativului din Gemeni ii mai sta mintea si la mancare, fiindca el este un gurmand, caruia ii place sa se rasfete cu bunatati.

Citeşte şi  Horoscop: 3 zodii de bărbaţi super grijulii

Rac

Barbatul din zodia Rac este vulnerabil la singuratate si din acest motiv se gandeste mereu ce trebuie sa faca pentru a nu pierde siguranta unei relatii. In gandul lor este mereu prezenta ideea de cuplu, de familie, se straduiesc sa gaseasca solutii la problemele pe care le intampina cei din jur. Chiar daca nu o arata neaparat, e plang in tacere din cauza suferintei celorlalti.

Citeşte mai mult pe ele.ro