Horoscop Astrocafe.ro 17-23 iulie. Schimbări importante, noi începuturi, finaluri de relaţii. Vezi la cine!

Iata care sunt previziunile astrale pentru saptamana 17-23 iulie, potrivit AstroCafe.ro.

17 iul. 2017, 20:42
Horoscop Astrocafe.ro 17-23 iulie. Schimbări importante, noi începuturi, finaluri de relaţii. Vezi la cine!

Berbec

Accentul săptămânii este legat de veniturile pe care le obții dintr-un loc de muncă. Pe de o parte primești drepturile salariale, favoruri sau informații prețioase legate de viitorul câștigurilor tale, însă pe de alta, nemulțumirile tale sufletești sunt fondate. Este bine să te rezumi la strictul necesar și să lași planurile de investiții pentru o altă perioadă. Te poți sfătui cu persoanele din anturajul apropiat, dar fără a le povesti prea multe despre tine și intențiile tale. Foarte importante sunt relațiile familiale și ambientul domestic, întrucât se deschide o etapă nouă. Schimbări de anvergură în plan amoros și familial.

Taur

Ești foarte energic la începutul săptămânii, fapt pentru care este bine să te ocupi pe îndelete de planurile tale personale. Șansele de înnoire sunt mari și cu efecte pe termen lung. Selectează prioritățile și urmează-le îndeaproape. Miercuri și Joi este rost de a primi bani sau cadouri dinspre locul de muncă, poate nu atât cât preconizai, dar suficient cât să-ți rezolvi urgențele și nevoile imediate. Informații bune privitoare la salarizare și la condițiile de muncă. Persoanele din anturajul apropiat îți sunt alături, fie cu discuții interesante pe teme de larg interes, fie ajutându-te efectiv să-ți rezolvi diverse. Finalul săptămânii îți aduce alături familia. Un nou început!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

http://sfatulparintilor.ro/horoscop-3/horoscop-saptamanal-3/horoscop-astrocafe-ro-17-23-iulie-schimbari-importante-noi-inceputuri-finaluri-de-relatii-vezi-la-cine/