HOROSCOP AUGUST 2016: Cum stai cu banii în aceasta lună

HOROSCOP AUGUST 2016: Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această lună pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

28 iul. 2016, 03:40
HOROSCOP AUGUST 2016: Cum stai cu banii în aceasta lună

HOROSCOP AUGUST 2016 LEU

Este o lună hotărătoare pentru situaţia ta financiară, de aceea se recomandă prudenţă sporită. Dacă e nevoie să semnezi documente importante sau să iei decizii serioase cu privire la afaceri, nu ezita să ceri sfatul unei persoane în care ai încredere. Este de preferat să amâni orice tranzacţie pentru perioada imediat următoare!

HOROSCOP AUGUST 2016 FECIOARĂ

Există şansa ca în această lună să apară oportunităţi grozave de a-ţi îmbunătăţi situaţia materială. Poate fi vorba despre cadouri sau măriri de salariu, însă oricare dintre aceste situaţii îţi vor schimba viaţa în mai bine. Nimic nu stă în calea ta atât timp cât ştii ce vrei şi nu te abaţi de la planul pe care ţi l-ai făcut!

HOROSCOP AUGUST 2016 BALANŢĂ

Nu se anunţă vreo creştere a bugetului tău, aşa că tot ce trebuie să faci tu în această lună este să te pui pe economii.Chiar dacă eşti tentată să pui plăcerea pe primul plan, un eveniment imprevizibil îţi va deschide ochii şi te va maturiza forţat. Fă-ţi o rezervă pentru zile negre, pentru că distracţia ta s-a încheiat!

HOROSCOP AUGUST 2016 SCORPION

Nu se anunţă veşti deloc bune pentru tine în această perioadă, neplăcerile legate de bani se înmulţesc pe zi ce trece. E posibil să nu îţi poţi plăti o rată importantă, lucru care va aduce după sine mai multe probleme decât ţi-ai fi imaginat. Încearcă să faci un împrumut urgent pentru a-ţi achita datoriile la stat!

HOROSCOP AUGUST 2016 SĂGETĂTOR

Luna august va fi înfloritoare pentru tine. Ce-i drept, va fi mai multă popularitate decât fapte concrete, însă nici banii nu vor întârzia să apară. Te bucuri de un statut special în mediul profesional şi nu va mai dura mult până ce vei fi avansată şi implicit îţi va fi mărit salariul. E rost de petrecere!

Citeşte mai multe pe eva.ro