Horoscop: Care este iubitul perfect pentru tine în funcţie de zodiac

Zodiacul are puterea de a-ţi influenţa toate acţiunile şi toate aspectele vieţii. De asemenea, zodia sub care te-ai născut spune foarte multe despre alegerile, pasiunile şi ambiţiile tale.

RomaniaTV.net
10 feb. 2016, 14:10
Horoscop: Care este iubitul perfect pentru tine în funcţie de zodiac

Nimeni nu doreste sa ajunga captiv intr-o relatie, alaturi de o persoana care nu ii este compatibila. Mai bine sa stim din timp, nu? Semnul tau zodiacal iti dicteaza efectiv zodiile cu care nu trebuie sa te incurci emotional.

Indiferent ca esti Gemeni, Scorpion, Taur sau orice alt semn, trebuie sa-ti cunosti nevoile si asteptarile. Iar daca tu si partenerul tau sunteti compatibili, zodiile voastre vor confirma de la bun inceput acest lucru.

Femeia Berbec

Femeia Berbec este puternica, indrazneata, cu o ndependenta de neegalat. Ea este, de asemenea, stabila si logica. Are capul pe umeri, avand puterea de a infrunta orice arunca viata catre ea.

Zodii compatibile:

Rac: Barbatul Rac este sarmant si foarte atras de puterea femeii Berbec. Ii place provocarea pe care aceasta o reprezinta si mereu resuseste sa ii potenteze calitatile.Pesti: Acesta simpatizeaza cu emotiile Berbecului, iar faptul ca el este o persoana de incredere reprezinta un aspect cu care va avea mult de castigat in fata ei.

Zodii incompatibile:

Gemeni: Nu te lasa pacalita! Pasiunea dintre voi poate sa fie de neegalat, insa barbatul Gemeni este prea fricos si mult prea emotiv pentru puternica femeie Berbec.Leu: Acesta este prea dominant si prea intens pentru independenta femeii Berbec. Aceste doua zodii mereu se vor respinge.

Citeşte şi  Horoscop: Praf în pat, dar şi acasă. 3 zodii de bărbaţi de care e mai bine să te fereşti

Femeia Taur

Femeia Taur iubeste sa se rasfete cu cele mai fine si deosebite lucruri. Ii place luxul, insa de asemenea e foarte stabila si devotata in rolul de iubita si prietena. Mereu va reusi sa se pastreze misterioasa.

Zodii compatibile:

Taur: Pentru femeia Taur, barbatul in aceeasi zodie poate sa reprezinte sufletul pereche. Alaturarea celor doi poate crea o legatura cu adevarat frumoasa pe un plan fundamental si pasional.
Rac: Racul poate cu adevarat intruni nevoile dintre cele mai sensibile ale femeii Taur. Acestia se completeaza si se hranesc unul pe celalalt cu energie.

Zodii incompatibile:

Leu: Acest semn poate epuiza femeia Taur si placerea ei de relaxare nu va fi niciodata satisfacuta. El probabil se va plictisi de stilul ei relaxat de viata, iar ea se va satura de nevoie lui constanta de actiune.Sagetator: Cei doi nu au nimic in comun. Ea este prea relaxata, el este prea aventurier.

Citeşte mai mult pe elle.ro