Horoscop: Cât de harnică eşti în funcţie de zodie

Dacă nu prea îți place munca fizică, poți da vina și pe astre, pentru că acestea îți dau sau îți iau cheful de treabă. Vezi cât de harnică ești în funcție de zodie.

25 nov. 2014, 10:03
Horoscop: Cât de harnică eşti în funcţie de zodie

Berbec

Oamenii din această zodie sunt foarte ambițioși și dornici reușească în carieră, însă munca fizică nu este punctul lor forte. Ar sta și 12 ore la muncă, numai să nu fie nevoiți să mute mobila sau să dea cu mătura. Dacă intri în această categorie, nu trebuie să îți faci griji. Vei ajunge destul de departe, încât să îți permiți să angajezi oameni care să facă treburile casnice în locul tău, scrie Unica.ro.

Citeşte şi Ce spun cărţile de tarot despre evoluţia zodiei tale în 2015

Taur

Tu ești un executant perfect, așa că îți vei da același interes pentru munca intelectuală, cât și pentru cea fizică, dacă te împinge cineva de la spate. De capul tău nu ai face, însă, nimic, pentru că ești foarte leneș.

Citeşte şi Zodiac românesc tradiţional: Află ce semn eşti şi ce spuneau astrologii secolelor trecute despre tine

Gemeni

Nu ai stare, așa că întotdeauna îți găsești ceva de făcut. Când nu ești la birou, îți faci ordine prin casă. Când termini cu asta, te apuci de gătit sau îți pregătești ținutele pentru săptămâna următoare. Ești o persoană foarte activă, iar lenea nu te caracterizează.

Citeşte continuarea pe Unica.ro.