Horoscop. Cât de importanţi sunt banii pentru el, în funcţie de zodie

Horoscop. Nativul din Gemeni consideră că banii nu aduc fericirea, de aceea întodeauna va acorda o mai mare atenţie sănătăţii sau vieţii sale sentimentale.

07 oct. 2015, 03:34
Horoscop. Cât de importanţi sunt banii pentru el, în funcţie de zodie

BALANŢĂ

Banii sunt importaţi pentru acest nativ, însă nu mai importanţi ca sănătatea. Îi place să câştige mult şi nu acceptă să munceasă fără să aibă o motivaţie financiară serioasă. Ştie unde să se oprească şi nu cere mai mult decât poate să ducă!

SCORPION

Pentru bărbatul din Scorpion, banii sunt importanţi în măsura în care îi pot oferi o viaţă modestă. Nu exagerează cu goana după avere şi nici nu îşi face un scop în viaţă din asta. Nu suportă persoanele snoabe, de aceea nu vrea să se numere printre ele niciodată!

SĂGETĂTOR

Acest nativ iubeşte banii, însă nu face chiar orice pentru a avea cât mai mulţi. Se multumeşte cu ceea ce poate obţine şi se bucură de ei la maxim. Nu este strângător şi consideră că merită să se răsfeţe, nu să pună banii la saltea.

CAPRICORN

Pentru acest nativ, banii sunt foarte importanţi. Ei îi oferă siguranţa zilei de mâine, dar şi o încredere mai mare în el. Îi place să aibă mereu bani la el şi să fie pregătit pentru orice, sau poate chiar se foloseşte de acest atu pentru a-i impresiona pe cei din jurul lui.

VĂRSĂTOR

Vărsătorul îşi doreşte să aibă bani cât să poată trăi modest. Nu vrea să fie nici bogat, dar nici sărac. El tinde după echilibru şi nu îşi doreşte să exceleze doar pe un plan, ci să aibă câte puţin din fiecare. Te poţi baza pe el atunci când îi ceri ajutorul!

Citeşte mai multe, pe eva.ro