HOROSCOP: Cât de romantic este, în funcţie de zodia lui

Când îi arăţi unei persoane că o iubeşti şi o faci să se simtă iubită, poate fi unul dintre cele mai frumoase daruri pe care i le poţi face ei, dar şi ţie!

20 oct. 2017, 11:22
HOROSCOP: Cât de romantic este, în funcţie de zodia lui

BERBEC

Berbecul e un romantic riscant.

El nu ştie întotdeauna cum vei răspunde în faţa gesturilor sale romantice, însă le face oricum. Ar putea fi vorba de ceva din care să nu înţelegi nimic, dar ştii că atunci când o face nu vrea decât să te surprindă şi să te încânte. Este aventuros şi atât de entuziasmat încât chiar dacă eşuează, eşti fermecată că a încercat să facă ceva atât de unic în primul rând. 

TAUR

Taurul este un romantic tradiţioanl prin felul în care îşi exprimă dragostea prin lucruri frumoase, cum ar fi flori, artă şi mâncăruri.

El încearcă să seducă prin atingerea tuturor simţurilor tale, deoarece e foarte senzual şi impresionant. Este foarte probabil să îţi ofere un masaj corporal complet sau să te răsfeţe în orice mod cu putinţă. 

GEMENI

E un romantic shakespearian.

Vrea să te convingă cu ajutorul cuvintelor lui. Nu trebuie să te surprindă dacă îţi scrie o melodie, o poezie sau chiar un mesaj romantic. Când voi doi sunteţi într-oo discuţie profundă sau doar vorbiţi, există o legătură a sufletelor şi sunteţi uniţi într-un mod foarte special. După cum a spus William Shakespeare, „Dragostea nu privește cu ochii, ci cu mintea”. Cât de bine se potriveşte acestui bărbat! 

Citeşte mai multe pe eva.ro