Horoscop: Ce crede despre iubire, în funcţie de zodia lui

HOROSCOP: Nativul din Peşti priveşte dragostea ca pe o salvare de la toate necazurile pe care i le pregăteşte viaţa.

06 oct. 2015, 07:06
Horoscop: Ce crede despre iubire, în funcţie de zodia lui

BALANŢĂ

Pentru acest nativ, iubirea trebuie să se materializeze, altfel va considera că sentimentele nu au fost adevărate. Căsătoria şi copiii pot defini acest termen în viziunea lui şi nu este deloc un lucru rău. Înseamnă respect şi principalul motiv de bucurie, înaintea sănătăţii sau a carierei.

SCORPION

Scorpionul îşi priveşte partenera ca pe un bun asupra căruia are tot dreptul atât timp cât are o relaţie cu el. Pentru el iubirea nu are nicio treabă cu libertarea, ci din contră, el trebuie să ştie orice pas pe care îl faci. Este o persoană dificilă şi destul de posesivă, aşa că ai grijă cum îl şlefuieşti!

SĂGETĂTOR

Nativul din Săgetător înţelege prin iubire…libertate. Pentru el acest sentiment este compus din două aspecte: sex şi înţelegere, şi nu îl priveşte deloc ca pe un angajament. Vrea ca persoana de lângă el să nu încerce să îi schimbe stilul de viaţă odată cu apariţia ei, ci să se adapteze şi integreze perfect în el!

CAPRICORN

Nativul din Capricorn priveşte iubirea ca pe un gest de sinceritate maximă. Nu suportă ca persoana iubită să îi ascundă ceva, chiar dacă este vorba de lucruri total neimportante. Vrea o familie atunci când iubeşte şi vrea să simtă siguranţa că iubita lui nu îl va trăda niciodată. 

VĂRSĂTOR

Pentru acest nativ, iubirea înseamnă să îi dăruieşti celuilalt tot ce ai mai bun fără să aştepţi nimic la schimb. De cele mai multe ori, acesta este naiv şi va ajunge să sufere din cauza faptului că îşi priveşte iubita ca pe singurul lui motiv de a trăi. În acelaşi timp are nevoie de libertate şi dacă i se oferă toată nu îşi pune deloc semne de întrebare!

Mai multe detealii, pe eva.ro