HOROSCOP: Ce îl deranjează pe partenerul tău într-o relaţie în funcţie de zodie

HOROSCOP: Cu siguranță, ai observat că, în funcție de zodie, fiecare persoană are anumite caracteristici specifice. Citește, așadar, următoarele rânduri oferite de YVE.ro și învață să folosești aceste mici secrete pentru a te bucura de o poveste de dragoste frumoasă.

26 mart. 2015, 09:13
HOROSCOP: Ce îl deranjează pe partenerul tău într-o relaţie în funcţie de zodie

Berbec

Firea pasională a acestui nativ îl face mereu dornic să se implice în flirturi, pe care poate fi greu să le treci cu vederea. Cu toate acestea, bărbatul născut în această zodie urăște să fie cicălit și se va enerva dacă se va simți controlat.

Taur

Acest nativ este extrem de înțelegător, atât timp cât vei fi sinceră cu el. De aceea, dacă vei fi prinsă cu minciuna, posibilitatea destrămării relației este foarte mare. În plus, trebuie să ai în vedere și că acest nativ este foarte gelos, așa că este bine să nu îi dai motive de suspiciune.

Gemeni

Zodie de aer, gemenii sunt firi extrovertite. De aceea, nu le place să se simtă controlați într-o relație. Prin urmare, dacă vor avea impresia că sunt constrânși sau că partenerul încearcă să le limiteze libertatea, se vor reorienta.

Rac

Nativii acestui semn zodiacal sunt foarte romantici și, de aceea, se așteaptă ca partenerul să le ofere suportul afectiv de care au nevoie. În caz contrar, racii vor reacționa și își vor exprima nemulțumirile.

Leu

Bărbatul leu este, fără dar și poate, unul dintre cei mai senzuali reprezentanți ai erosului. De aceea, vor fi foarte dezamăgiți dacă partenera nu le va satisface dorințele în dormitor.

Fecioară

Sensibilă fecioară are nevoie de afecțiune, însă nu îi place să se simtă dependența de partener, cu atât mai puțin financiar. De aceea, va trebui să pui accent pe sentimente, nu pe latura socială sau financiară.

Citeste tot articolul pe YVE.ro