HOROSCOP. Ce ne rezervă astrele pe 31 decembrie 2015

Horoscop 31 decembrie 2015. Iata ce iti rezerva astrele in ultima zi din an.
Alina Costache
30 dec. 2015, 17:13
HOROSCOP. Ce ne rezervă astrele pe 31 decembrie 2015

Horoscop 31 decembrie 2015 – Berbec

Aminteste-ti in aceasta zi ca, in adancul sufletului, se ascunde un copil care are nevoie de libertate sa se manifeste plenar. Nu-l ingradi, nu-i interzice sa spuna si sa faca doar ce vrea, pentru ca asa il transformi intr-o marioneta care face doar ce spun altii. Priveste-te azi, la final de an, cu zambetul pe buze, ca pe un copil care are nevoie de ocrotire, de veselie, de spatiu sa se joace. Ai o multime de idei pentru anul care vine si intri in 2016 cu o bucurie fara margini. Si daca veni vorba de copii, exact acesta e si sensul principal al anului in care intri: ideea de a-ti forma o familie si de a face (inca) un copil. Bagajul de inspiratie si de creativitatea pe care il ai la tine ar trebui sa fie canalizat spre un proiect de anvergura in anul care vine! Cuvantul cheie al anului care incepe e: CREATIVITATE.

Horoscop 31 decembrie 2015 – Taur

Ofera-ti un dram de bucurie azi, la final de an. Bucura-te de tot ce ai realizat, scoate in evidenta doar lucrurile minunate si succesele de peste an si lasa in urma orice motiv de suparare. Propune-ti in aceasta zi cateva minute doar pentru inima ta in care sa-ti impui, pur si simplu, sa uiti, sa ierti, sa te debarasezi de balastul de care nu mai ai nevoie. Asa vei intra in noul an curat, eliminand din minte, din casa, din inima, ceea ce nu-ti mai este necesar. Fa un gest simbolic in acest sens: arunca ceva la gunoi, sterge cu buretele ce nu ti-a fost pe plac anul acesta, rupe o foaie…. si apoi cu zambetul larg pe buze, bucura-te de trecerea in noul an doar cu ganduri pozitive si cu o noua foaie alba de scris! Cuvantul cheie al anului care incepe e: BUCURIE.

Horoscop 31 decembrie 2015 – Gemeni

Nu lua nimic atat de in serios cum ti-ar spune unii, ci continua sa cauti distractia peste tot. Chiar si noul an care incepe poate fi privit ca pe un joc, fara sa te cramponezi de greutati, de probleme, de responsabilitati care oricum nu vor lipsi, dar cat timp iti pastrezi tonusul ridicat si zambetul pe buze, totul va merge mult mai usor. Anul care incepe poate aduce ceva nou pentru tine, pe cineva nou alaturi, indiferent ce ar insemna asta: fie un nou partener de joaca – metaforic vorbind in jocul vietii – fie colaboratori, asociati, tovarasi noi de munca. Daca e vorba de alt partener, priveste-l bine pe omul drag de langa tine, acum, pentru ca la anul pe vremea asta s-ar putea sa fie altul: la propriu sau la figurat, adica ori se schimba el enorm, ori… il schimbi tu. Cuvantul cheie al anului care incepe e: JOC.

Horoscop 31 decembrie 2015 – Rac

Esti atasat de trecut, se stie, dar vin momente in care chiar si tu trebuie sa scoti ancora adanc prinsa pe fundul marii si sa mergi mai departe in calatoria ta prin viata. Asa trebuie sa faci si azi, sa arunci peste bord balastul de care nu mai ai nevoie ca sa lasi iar vaporul sa inainteze. Esti la granita dintre trecut si viitor, dar azi conteaza mai mult destinatia, nu punctul de unde vii. Treci in revista tot ce ai trait anul acesta bun, inaltator, folositor, ca apoi sa-ti stabilesti cu multa incredere si maturitate sensul pentru anul care vine. Ai o misiune de indeplinit si te simti foarte responsabil acum, de aceea dorinta ta pentru 2016 e sa-ti afli si apoi sa-ti indeplinesti misiunea personala. Cuvantul cheie al anului care incepe e: RESPONSABILITATE.

Horoscop 31 decembrie 2015 – Leu

Ca orice final de an, e vremea sa pleci. Ei, n-o lua ca pe o despartire, pentru ca e una simbolica, de idei, oameni, locuri, lucruri care nu-ti mai trebuie. Esti tentat sa spui c-a fost un an greu, ca ai avut de depasit o multime de hopuri, dar mai gandeste-te un pic. Le-ai trecut? Le-ai asezat pe toate pe fagasul lor? Da! Atunci de ce spui c-a fost un an dificil? A fost un an in care greutatile si problemele ti-au aratat de fapt ce maestru esti in lupta cu viata, semn ca a fost un an bun! E vremea sa spui adio acestui an cu recunostinta, deci nu lua dupa tine noianul de amintiri pe care le numesti, fara motiv, triste, pentru ca nu e deloc asa cum crezi, ci ia dupa tine doar stimulentul necesar pentru o noua aventura. Cuvantul cheie al anului e: SCHIMBARE!

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com

Citeşte şi Horoscop sănătate 2016: Află cât de sănătos vei fi în 2016

Spynews
Ce se știe despre criminalul din Sibiu, tânărul care și-a ucis iubita de 21 de ani! Bărbatul consuma substanțe interzise
Bzi.ro
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic
Fanatik.ro
Județul din România care s-a depopulat masiv. Cu greu se mai găsesc candidații la primării
Capital.ro
S-a dat ordin pentru toate MAGAZINELE din România. Noua regulă este absolut OBLIGATORIE
Playtech.ro
Vestea momentului despre Ion Iliescu! S-a anunţat direct, fără prea multe cuvinte. Era de aşteptat
DailyBusiness
Lege nouă pentru cei care stau la bloc! Ce trebuie să facă administratorii
Adevarul
Cum a fost convinsă o tânără să renunțe la școală și la familie pentru a se prostitua. „Era o mașină de făcut bani”
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
Spynews
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Evz.ro
Cele mai vechi băi termale din România dispar. Doar amintirea mai rămâne din ele
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă
Cancan.ro
Alex Dobrescu, un nou ordin de protecție! Reclamanta este fosta sa soție, cu care are un băiat 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Patrocle este în continuare de negăsit! Cățelul dispărut în luna martie este căutat în tot Bucureștiul: Recompensa a fost mărită la 6.000 de lei
Capital.ro
Maghiarii AU PRIMIT INTERZIS chiar în România. Decizia drastică luată chiar astăzi, 20 MAI
StirileBZI
Începe „Litoralul pentru toţi” în 31 mai! Tarifele încep de la 35 de lei pe noapte
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Căsătorie în secret pentru celebra mezzosoprană Andreea Ilie: S-a unit în taină cu iubitul ei, Virginio Dell Uomo!
MediaFlux
RUSIA a declanșat RĂZBOI ÎMPOTRIVA ROMÂNIEI! AVERTISMENT șocant al MAE
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'