Horoscop karmic 21-26 mai 2024. Karma negativă a celor din jur atrage numai ghinioane

Tu ești figura de putere la care acești oameni apelează, acest lucru ar putea însemna că ești un părinte sau o figură de autoritate și va fi în această săptămână, 21-26 mai 2024, când vei schimba vieți și vei face ceea ce este corect, în funcție de ceea ce crezi că este "ceea ce trebuie".
Irina Dumitrescu
20 mai 2024, 21:02
Horoscop karmic 21-26 mai 2024. Karma negativă a celor din jur atrage numai ghinioane

Horoscop karmic 21-26 mai 2024.  Conform celui mai nou horoscop karmic, pentru săptămâna 21-26 mai 2024, zodiile de pământ pot fi puternic afectate de karma negativă a celor din jur. Pe măsură ce începe sezonul Gemenilor, apare și ocazia de a lua o decizie fermă și inteligentă care ar putea afecta mai multe persoane din viața ta.

Horoscop Mariana Cojocaru 20 – 26 mai 2024. Axa karmică este dereglată pe Casa Sănătăţii

Zodiile de foc (Berbec, Săgetător și Leu)

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) Săptămâna care urmează nu va fi ușor pentru nimeni. Doar zodiile de foc sunt ferite de probleme, căci pentru ele începe o perioadă favorabilă din punct de vedere amoros.Berbecii, Săgetătorii și Leii vor avea parte de momente frumoase alături de persoana iubită. Berbecii sunt cei care au cel mai mult lipici când ies la agățat, iar Săgetătorii se lasă agățați.

Zodiile de pământ Zodiile de pământ (Taur, Capricorn, Fecioară)

Zodiile de pământ (Taur, Capricorn, Fecioară) Zodiile de pământ au tot felul de temeri. Taurii și Fecioarele au preocupări legate de sănătate, iar de o parte a acestora vor scăpa la sfârșitul săptămânii. Capricornii își fac griji legate de anumite promisiuni pe care unii oameni nu le onorează față de ei. Nu vor să mai treacă printr-o nouă dezamăgire.

Horoscop karmic 21-26 mai 2024. Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești)

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) au parte de taifunuri și uragane în viețile lor. Scorpionii dau față cu o realitate destul de crudă și descoperă adevăruri despre oameni pe care îi vedeau ca pe niște zei.Racii stau ceva mai bine la capitolul emoții, dar se pot certa cu colegii de muncă din cauza unor opinii diferite pe teme politice sau religioase. Peștii se ceartă cu toată lumea. Oricine le iese în cale intră în gura lor. Sunt puși pe harță aproape toată săptămâna.

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) o săptămână destul de agitată

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) Ne mutăm la zodiile de aer, unde lucrurile scârțâie din punct de vedere financiar. Pentru Gemeni, Balanțe și Vărsători, ultima săptămână din luna mai fine cu strângerea curelei.Balanțele pot ajunge la cuțite cu cei din familie din cauza lipsei banilor. Vor suferi pentru că nu-și vor putea îndeplini anumite capricii. Gemenii trebuie să renunțe la anumite investiții după ce le analizează mai bine. Descoperă că au fost păcăliți de partenerii lor de afaceri. Vărsătorii sunt nevoiți să anuleze anumite drumuri, chiar excursii planificate pentru că trebuie să dea bani pe lucrurile care se strică prin casă.

Horoscop Berbec (23 iulie – 22 august)

Drumurile şi agitaţia de la începutul perioadei vă aduce şi mai multă muncă. Nu e un lucru neapărat negativ întrucât e vorba de proiecte noi ale căror baze le puneţi prin comunicarea intensă şi drumurile de colo-colo din prima parte. Nu luaţi decizii financiare pripite, odată pentru că puteţi ajunge să cheltuiţi fără sens şi apoi pentru că puteţi alege să vă implicaţi în proiectele mai puţin profitabile doar din dorinţa de a nu rata nicio ocazie. Vă puteţi consulta cu familia sau cu superiorii care să vă ofere o părere obiectivă sau imparţială. Eclipsa de Lună cade pe casa călătoriilor şi a comunicaţiilor la distanţă, aşa că ceva ar trebui să se încheie în curând. Poate că un proiect de afaceri pe termen lung va ajunge la sfârşitul său logic, poate că se va opri cooperarea cu unul dintre vechii parteneri, ori va veni sfârşitul unei perioade de îndoială. Sentimentul de confuzie şi incertitudine va fi înlocuit de o conştientizare clară a obiectivelor.

Horoscop karmic 21-26 mai 2024 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Se accentuează nevoia de a lua hotărâri clare legate de planul financiar iar apoi treceţi în etapa de negociere şi de discuţii asupra intereselor fiecăruia din cei implicaţi. Familia vi se poate opune în ideea că va adopta opţiunea conservatoare şi va încerca să vă prezinte argumente pentru a nu investi când riscul este prea mare sau domeniul vizat e prea original. Voi, pe de altă parte aţi merge pe ideea de a specula ocazia şi de a risca. De aici apar tensiuni, drumuri şi discuţii nenumărate, unele cu pierderi de timp şi chiar bani. Rămâneţi energic, aveţi spirit combativ şi vă păstraţi poziţia. Eclipsa indică tensiuni în cuplu, poate cu privire la proprietate sau bani. Situaţia este agravată de prezenţa lui Venus în casa banilor. Aceasta vorbeşte despre o legătură puternică între dragoste şi interese materiale. Prin urmare, nu uitaţi de simţul tactului şi încercaţi să atenuaţi toate dezacordurile. Manipularea într-o relaţie cu o persoană dragă se poate întoarce împotriva voastră.

Horoscop Mihai Voropchievici 20-26 mai 2024. 4 zodii cu aură divină, vor fi favorizate de astre. Altele păşesc pe gheaţă subţire

Horoscop Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Săptămâna aceasta s-ar putea să primești intuitiv câteva semnale incomode de la unul sau mai mulți prieteni. Poate că cineva nu se simte bine, dar a ieșit totuși să joace. Simțind tensiunea în ceilalți te-ar putea salva oarecum de durere, deoarece oamenii pot fi stresați și probabil să nu dea nimic din ace aștepți. Cel mai bine este să te concentrezi asupra activităților pe care e poți face singur. Este o săptămână bună pentru tine. În primul rând, Venus care face trigon cu Saturn, încurajându-ți inima să pornească într-o aventură. Acest aspect te poate ajuta să descoperi noi pasiuni sau să afli mai multe despre oamenii pe care îi iubești. Joacă-te în stilul tău personal și învață să te și distrezi! Sezonul tău este în plimă desfășurare. Următoarele patru săptămâni sunt un moment excelent pentru a cunoaște oameni noi, pentru a împărtăși idei și a fi acolo.

Horoscop Rac (22 iunie – 22 iulie)

Săptămâna aceasta, ai șansa de a știi ce simți legat de realitățile emoționale care nu apar întotdeauna la suprafață. Nu poți să știi întotdeauna ce simți dacă nu-ți dai timpul să reflectezi – și amândoi știm că ești de prea multe ori în mișcare sau prea implicat în problemele altor persoane, pentru a te analiza cu atenție. Încearcă să faci niște exerciții urmând un curs virtual sau fă o plimbare relaxantă când ai puțin timp liber, măcar de două ori pe săptămână. Ai putea fi tentat să să faci lucrurile mult și prea repede. S-ar putea să te simți energic, inspirat și motivat, dar și frustrat în același timp, pentru că totul pare să dureze prea puțin. Ai grijă la acest aspect, deoarece te poate epuiza rapid. Roma nu a fost construită într-o zi!Nu ești un avocat atât de bun încât să poți lucra constrâns. Așa că, săptămâna aceasta va fi bine să iei lucrurile așa cum sunt.

Horoscop karmic 21-26 mai 2024 Leu (23 iulie – 22 august)

În această săptămână, va trebui să suportați niște cheltuieli financiare neașteptate. Cu toate acestea, vei face față acestor cheltuieli din cauza unor aranjamente anterioare. Nu este un moment potrivit pentru a investi într-o mașină sau într-o proprietate. Amână orice planuri de investiții, deoarece ai putea pierde niște bani. Dacă lucrezi într-un sector care are filiale situate în străinătate sau în alte țări îndepărtate așteaptă-te la câștiguri financiare garantate. Apar unele noi oferte și vei putea să profiți de ele cu ușurință. Noi șanse de a face bani la orizont așa că ar trebui să sari peste ele. Acesta poate fi un fel de recompensă pentru situația ta, deci profită la maxim de ele.

Ai ocazia perfectă săptămâna aceasta, de a vorbi cu acea persoană specială pe care ai sperat în liniște să îți arunce o privire. De fapt, dacă vrei să faci impresie, poate este necesar să folosești umorul sau să dai o notă filozofică dialogului, sau poate ambele. Va trebui să renunți la sentimentul de importanță și să fii tu.Nativii din zodia Leu au o intuiție foarte bune, mai ales în ziua de luni. Știu foarte bine ce să aleagă și iau cele mai bune decizii. În zilele de marți și miercuri sunt șanse mari să ai parte de niște conflicte. Joi și vineri realizează ceva operațiuni cu niște bani sau pot deveni cooperanți în ceea ce privește câștigurile lor. În weekend pleacă în vizite.

Horoscop Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Pentru cei din zodia Fecioară săptămâna aceasta este una în care trebuie să se gândească mai bine înainte de a acționa. Cuvântul care trebuie să te caracterizeze la începutul acestei săptămâni este discreția.Joi și vineri primesc niște informații foarte bune și au soluții pentru toate problemele. Reușesc să rezolve foarte multe treburi, iar la final de săptămână au mare succes în tot ceea ce fac.Energia de săptămâna aceasta face să ai o săptămână destinată distracției. Orice ai face, nu o faci în același mod vechi și plictisitor pe care l-ai făcut până acum. Ești proaspăt, fresh și strălucești pentru a atrage acea persoană pe care o dorești. Pune-ți inteligența la bătaie și susține-ți stilul grațios dacă vrei să faci conexiunile corecte.

Horoscop karmic 21-26 mai 2024 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Pentru Balanțe, este o săptămână în care pot culege roadele eforturilor lor. În prima parte a săptămânii vor primi laude de la locul de muncă și în weekend se vor bucura de lucrurile care îi fac fericiți.Nativii din zodia Balanță au parte de mulți admiratori în această săptămână. Reușesc să atragă privirile tuturor pe oriunde s-ar duce. Ei sunt singurii în măsură să decidă persoana potrivită pentru ei.

Săptămâna aceasta aduce un sentiment de competiție în ceea ce privește pe cineva pe care îl dorești. Și reciproca este valabilă. Dar în acest moment este doar o tatonare amicală, deoarece ea nu a manifestat vreo atitudine mai specială față tine. Cu toate acestea, va trebui să găsești o modalitate mai diplomatică de a relaționa cu prietena ta dacă se schimbă ceva între voi. Concurența este sănătoasă – gelozia este tristă și iritantă.

Horoscop karmic 21-26 mai 2024 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Pentru cei din zodia Scorpion, ziua de luni este una plină de acte, ședințe planuri sau proiecte. Zilele de miercuri și joi sunt pline de hotărâre și determinare, altfel că nu trebuie să fii evitant în ceea ce faci.Trebuie să iei niște decizii în privința banilor. La final de săptămână te odihnești și primești laude din partea prietenilor.Nativii din zodia Scorpion dau dovadă de maturitate în această săptămână. Ei arată că pot rezolva o problemă cu mult calm, în timp ce alții ar putea avea reacții mai puțin controlate. Scorpionii învață să își stăpânească latura vulcanică.Ai putea să descoperi că o discuție plină de spirit duce la o acțiune decisivă în ceea ce privește relația actuală. Influxurile planetare te încurajează atât cât să îți împărtășești sincer sentimentele și să clarifici orice neînțelegere și confuzie. Astăzi ai potențialul de a trece la un nou nivel și, dacă gestionezi acest lucru, veți fi amândoi foarte mulțumiți.

Horoscop Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Săgetătorii au o săptămâna care începe cu atenție deosebită asupra partenerului. În zilele de marți și miercuri trebuie să fii mereu cu vorbele la tine și să fii atent la ce spun ceilalți, dar și la lucrurile pe care le rostești. Joi și vineri cooperează foarte bine cu ceilalți, iar în weekend se relaxează alături de prieteni.Nativii din zodia Săgetător sunt pregătiți să discute niște subiecte serioase cu prietenii din grupul lor. S-au adunat multe lucruri ce nu le pică prea bine și este cazul să ceară câteva explicații. Totul trebuie să decurgă pe un ton calm.Săptămâna este de bun augur pentru cea mai recentă relație, mai ales dacă ieși la o întâlnire în serile libere. Conversația va fi una diversă, în mare măsură, și va fi deosebit de stimulantă. Amândoi vă veți da seama că întâlnirea voastră are un mare potențial și veți fi încântați să învățați împreună ce este viața de cuplu și să încercați o varietate de activități.

 

Horoscop Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Toată săptămâna vei fi abulic. Abia după amiaza vei intra cu adevărat în viață de birou. Nu pune presiune pe tine pentru a realiza ceva ce nu ai chef. Vei rămâne doar cu o mare dezamăgire. Eliberează toată agresiunea interioară sub formă de exercițiu fizic. Sporturile de grup de orice fel sunt favorizate. Există o cantitate extraordinară de frustrare în tine. Acum este momentul să o eliberezi.Pentru cei din zodia Capricorn, această săptămână este una în care se pune accentul pe conexiunile cu ceilalți oameni. În zilele de marți și miercuri, cineva drag ție îți spune dacă este fericit în comunicarea pe care o are cu tine. La jumătatea săptămânii pot fi necesare niște cheltuieli. La final de săptămână este posibil să faci niște drumuri sau călătorii și ai parte de discuții frumoase cu familia.Nativii din zodia Capricorn să înceapă această săptămână plini de motivație. Au multe planuri, atât pe plan personal, cât și profesional. Primul pas, și poate cel mai curajos, este acela de a se apuca de sală și de a-și schimba într-un sens pozitiv alimentația.

Horoscop karmic 21-26 mai 2024 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nativii din zodia Vărsător sunt mult prea preocupați de cariera lor. Acest lucru îi face să uite de celelalte lucruri importante din viața lor, precum familia, iar cei dragi țin să îi atenționeze cu privire la acest aspect. Puțin timp petrecut cu aceștia cu siguranță nu va afecta munca. Vărsătorii se concentrează pe muncă în ziua de luni, iar apoi, marți și miercuri au niște întâlniri foarte importante pentru care trebuie să se pregătească temeinic. Trebuie să fii atent la bani la final de săptămână și să nu uiți să te relaxezi în weekend.Fă-ți timp pentru a-ți organiza munca din ultimele zile. Înainte de a pune totul deoparte pentru seara, asigură-te că ai tot ceea ce ai nevoie pentru ca mâine să fie în ordine. Un pic de timp petrecut acum organizându-te îți va economisi mult timp mai târziu. Există un val de putere interioară care te ajută. Folosește această energie pentru a veni cu un nou plan de atac în ceea ce privește cariera și oamenii cu care lucrezi.

 

Horoscop Pești (19 februarie – 20 martie)

Nativii din zodia Pești au multe probleme de rezolvat în această perioadă. Cu răbdare și calm, totul va fi bine. Dacă este prea mult, pot cere ajutorul unei persoane în care au. Nimeni nu trebuie să treacă prin momente dificile singur.Pentru cei din zodia Pești, săptămâna este una dedicată muncii. Trebuie să iei niște decizii importante în zilele de miercuri și joi, iar vineri ai parte de discuții importante. Trebuie să fii atent la sănătate în acest weekend.Constați că există un sentiment de rivalitate între tine și partenerul tău pentru un anumit interes reciproc sau poate în cadrul cercului social pe care îl împărtășiți. Energia astrală actuală ar putea duce acest lucru într-un ton mai distractiv. Dar poate ar trebui să vă gândiți să vă uniți energiile într-un proiect semnificativ, mai degrabă, decât să încercați să vă depășiți reciproc. Acest lucru ar avea mai mult sens.

Spynews
Această casă “tradițională” din Popești-Leordeni se vinde cu 250.000 de euro. Cum justifică proprietarul prețul uriaș
Bzi.ro
Oana Roman, la plajă, într-o rochie scurtă! Cum a putut să se afișeze la 48 de ani!
Fanatik.ro
Planta exotică pe care o poți cultiva cu succes și în România. Se vinde în marile magazine din țară cu 145 de lei
Capital.ro
Mașini INTERZISE în România. Ordinul intră în vigoare de mâine 15 IULIE, ora 11
Playtech.ro
Fiica lui Cristi Boureanu, apariție de INFARCT! Ioana e piesă la 23 de ani, s-a văzut TOT
DailyBusiness
Șoferii trebuie să știe! Medicamentele pentru această boală comună îi pot lăsa fără permisul de conducere
Adevarul
Condiții draconice la nunta lui Ianis Hagi. Ce nu au voie să facă invitații
Spynews
Condiții speciale la nunta miliardarilor indieni. Ce nu au avut voie să facă invitații la nunta moștenitorului Ambani
Spynews
Nunta anului la Palatul Știrbey. Primele imagini de la biserica unde se căsătoresc Ianis și Elena Hagi
Evz.ro
Președinții americani asasinați. Istoria sângeroasă a SUA
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Ce mai face femeia care i-a băgat în depresie pe Marius Niculae și Adrian Mititelu jr.
wowbiz.ro
Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”
Cancan.ro
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase! Mirii au ieșit în stradă și au făcut o horă machedonească
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
Nuntă mare în familia lui Adrian Minune! Fiica artistului se căsătorește. Iată cum arată Adriana în ziua cea mare și câți invitați vor fi prezenți la eveniment
Capital.ro
Se suspendă TALONUL AUTO. Este ilegal pentru șoferii din ROMÂNIA
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Primele imagini cu atacatorul lui Donald Trump. A fost filmat pe acoperișul unei clădiri, după intervenția Serviciilor Secrete
stirilekanald.ro
"Era întins pe jos, cu un glonț în cap". Mărturia medicului care a încercat să-l resusciteze pe spectatorul împușcat la mitingul lui Trump
substantial.ro
Donald Trump atacat pe scenă: Imagini impresionante șochează America înainte de alegeri
MediaFlux
CINE l-a ÎMPUȘCAT pe TRUMP! Atacatorul a fost IDENTIFICAT de FBI