Horoscop: Ce nu vor recunoaşte niciodată zodiile

Unele persoane nu vor fi niciodată capabile să recunoască anumite lucruri. Descoperă care sunt acelea, în funcţie de zodia ta!

RomaniaTV.net
28 dec. 2016, 08:55
Horoscop: Ce nu vor recunoaşte niciodată zodiile

Capricorn

Capricornul nu va recunoaşte niciodată că se simte singur sau că e singur. El va apărea mereu cu o faţă veselă şi va acţiona ca şi când nu are nevoie de nimeni pentru că este prea concentrat pe carieră. Nu va admite că se simte singur şi vor să lase impresia că pot face totul pe cont propriu.

Vărsător

Dacă, de regulă, acest nativ admite aproape orice, el nu va recunoaşte niciodată că are o mulţime de regrete. El vrea să lase impresia că mereu a luat cea mai bună decizie şi se vor lăuda cu asta, chiar dacă el ştie că nu a fost deloc aşa. Este blestemat să trăiască acest chin!

Citeşte şi  Horoscop: Cele mai petrecăreţe zodii

Peşti

Nativul din Peşti nu va recunoaşte niciodată că a îndepărtat pe cineva de lângă el. El va da vina întotdeauna pe alţii pentru că au plecat şi nu vor încerca să afle care a fost, de fapt, adevărul. El trăieşte în lumea lui şi va dramatiza mereu totul, dar mai ales realitatea în care trăieşte.

Berbec

Berbecului îi place să îi iasă totul perfect şi să fie un exemplu pentru ceilalţi. Nu va recunoaşte niciodată că a greşit sau că nu ştiu ce fac de teamă să nu fie considerat slab sau să îşi piardă din credibilitate. Această atitudine o adoptă mai ales în faţa colegilor.

Citeşte continuarea pe eva.ro