Horoscop: Ce poţi schimba la tine pentru a-ţi întâlni marea dragoste, în funcţie de zodie

Toate prietenele tale au relaţii, sunt logodite sau căsătorite, însă tu nu reuseşti să ai o relaţie mai mult de câteva săptămâni? De multe ori, noi, femeile, avem tendinţa să punem totul pe seama destinului, însă trebuie să luam în calcul mai multe lucruri, de la comportament până la cercurile pe care le frecventam.

03 iul. 2014, 08:06
Horoscop: Ce poţi schimba la tine pentru a-ţi întâlni marea dragoste, în funcţie de zodie

E adevarat, cateodata cea mai buna consolare este sa ne mintim singure si sa credem ca nu am intalnit barbatul potrivit. Surprinzator sau nu, astrele joaca si ele un rol important pe plan sentimental, asa se face ca unele zodii au anumite trasaturi care le fac pe native sa-si strice relatiile de cuplu.

Citeşte şi Cum să cucereşti inima unui bărbat în funcţie de zodie lui

Asadar, daca vrei sa afli care e secretul implinirii pe plan sentimental, citeste horoscopul si afla ce poti schimba la tine pentru a-ti intalni marea dragoste, in functie de zodia in care te-ai nascut!

Berbec

Ai prea multa incredere in tine si consideri ca poti avea orice barbat, oricand. Aceasta incredere poate deveni enervanta pe masura ce avansezi in relatie. E bine sa fii puternica si sigura pe tine, insa e bine sa renunti la orgolii din cand in cand, iar egoismul in mod clar nu are ce cauta intr-o relatie de cuplu.

Citeşte şi Horoscop: Care sunt cei mai buni ani ai vieţii, în funcţie de zodie

Taur

Esti prea atenta sa faci o impresie buna la primele intalniri, iar apoi uiti sa te mai aranjezi pentru el in asa fel incat sa arati ca scoaca din cutie. Din moment ce te vezi cu „sacii in caruta”, ai tendinta sa devii mai lenesa si consideri ca deja l-ai cucerit, ceea ce este gresit si in mod sigur nu te va ajuta sa-ti pastrezi iubitul prea mult timp.

Citeşte şi Horoscopul lunii IULIE 2014: Topul celor 3 zodii super norocoase în dragoste, bani şi carieră

Gemeni

Suferi de personalitate multipla, iar asta in mod sigur este motivul principal din cauza caruia nu reusesti sa duci o relatie mai mult de cateva saptamani. Partenerul devine confuz si este tentat sa dea bir cu fugitii in momentul in care va observa cum te schimbi de la o zi la alta sau cum uiti sa mai acorzi importanta anumitor lucruri.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.