Horoscop: Ce şanse ai să te măriţi în 2015, în funcţie de zodie

Fiecare an vine cu noi povocări și posibilități, atât pe plan profesional, cât și pe cel personal. Află ce șanse ai să te măriți în 2015, în funcție de zodie.

RomaniaTV.net
19 ian. 2015, 11:32
Horoscop: Ce şanse ai să te măriţi în 2015, în funcţie de zodie

Berbec

Pentru tine, anul începe bine! Ai mari șanse să începi o poveste de iubire pasională, care s-ar putea încheia cu o căsătorie. Dacă ești, deja, într-o relație, îți vei dori o schimbare și ești pregătită să ieși din ea, dacă nu va fi oficializată. Perioadele bune pentru căsătorie sunt februarie – martie, mai – iunie și în decembrie.

Citeşte şi Lucruri pe care ar fi bine să le ştii ÎNAINTE de CĂSĂTORIE

Taur

Dacă ești într-o relație de durată, anul 2015 este momentul potrivit să te căsătorești. Dacă, însă, ești singură, vei avea parte de multe aventuri, iar dacă ai noroc, îți vei cunoaște sufletul pereche.

Gemeni

2015 va fi pentru tine cea mai frumoasă aventură romantică. Te așteaptă multe momente pline de fericire și sunt șanse mari să spui „da” mai ales spre finalul anului.

Citeşte şi HOROSCOPUL ŢIGĂNESC 2015: Ce noroc vei avea la bani anul acesta

Rac

Pe tine te așteaptă un an plin de provocări în plan personal, însă vei reuși să rezolvi toate problemele. Este adevărat ca va trebui să faci multe compromisuri, însă iubirea ta pentru cei din jur va face ca lucrurile să pară mult mai ușoare. Totuși, dorința ta de a-ți întemeia o familie s-ar putea să nu se împlinească în 2015.

Continuarea pe Unica.ro.