HOROSCOP: Ce scoate din minţi fiecare zodie în parte

Fiecare dintre noi avem un punct sensibil. Iar dacă cineva ne loveşte unde ne doare mai tare, atunci vom reacţiona.

RomaniaTV.net
03 aug. 2018, 07:07
HOROSCOP: Ce scoate din minţi fiecare zodie în parte

BERBEC

Este destul de uşor să enervezi un Berbec.

Există un motiv pentru care acest semn zodiacal poartă numele unui zeu grec al războiului. Berbecul este competitiv şi hotărât să-şi facă propriul lui drum în viaţă. Dacă vrei să îi vezi latura negativă, spune-i că nu este pregătit pentru o provocare sau că nu poate obţine ceea ce îşi doreşte. Fii atent totuşi, pentru că o ceartă începută că el se poate transforma într-o luptă fizică mai repede decât ai crede.

TAUR

Taurul apreciază cele mai rafinate lucruri în viaţă şi este mândru de colecţiile şi investiţiile lui.

Nu te obosi prea tare să găseşti ceva legat de personalitatea lui pentru a-l insulta, vei obţine reacţia dorită doar dacă îi spui, spre exemplu, că locuinţa sau bunurile sale sunt de prost gust şi ieftine. Leagă-te de orice lucru în care el a investit şi despre care l-ai auzit vorbind cu o mare satisfacţie.

GEMENI

Gemenii au tendinţa de a se da după mulţime şi să urmeze opiniile celorlalţi, aşa că e greu să te cerţi cu ei pentru că îţi vor da dreptate de cele mai multe ori.

Atentează la propriul lor joc, indiferent de ce spun acum, cel mai probabil a spus exact opusul cu altcineva săptămâna trecută. Va fi distractiv să îi urmăreşti cum încearcă să dea înapoi şi să se retragă.

Citeşte continuarea pe Eva.ro.