Horoscop: Complimentul care îi gâdilă orgoliul, în funcţie de zodie

Te-ai întrebat vreodată ce ar trebui să-i spui partenerului de viaţă pentru a-l face să roşească? Iată câteva sfaturi de la YourTango care îţi arată ce cuvinte trebuie să foloseşti pentru a-i gâdila orgoliul, în funcţie de zodia în care este născut/ă iubitul/a ta:

RomaniaTV.net
25 mai 2016, 12:13
Horoscop: Complimentul care îi gâdilă orgoliul, în funcţie de zodie

Berbec

Berbecului ii place sa detina controlul. Asigura-te ca ii spui mereu ca admiri spiritul sau liber, intrucat este ceea ce iubeste si el mai mult si mai mult la felul sau de a fi. Adora sa ii faci complimente in public astfel incat toata lumea sa stie ca el e fericirea ta.

Taur

Cel mai incapatanat dintre toti nativii, Taurul nu se va lasa pana cand nu va rezolva sarcina care i-a fost incredintata. De aceea iti si trebuie multa rabdare cu el. Nu uita sa ii spui cat de mult apreciezi faptul ca nu renunta la lucrurile importante, fapt care inseamna ca nu va renunta nici la dragostea voastra.

Citeşte şi  HOROSCOP: Top 5 zodii creative

Gemeni

Spune-i cat de mult iti place sa traiesti alaturi de el pentru ca esti de parere ca viata cu el nu este deloc plictisitoare. Adora sa auda asta in mod constant. Spune-i si ca apreciezi foarte mult simtul umorului de care da dovada. Drept urmare, razi la glumele pe care le face.

Rac

Foarte sensibil din fire, Racul e un lipicios care te va coplesi cu atentia lui. Va face intotdeauna ceva bun pentru tine, gesturi frumoasa care merita rasplatite cu complimente generoase sau macar cu cate un multumesc. Va fi incantat peste masura. Arata-o ca-i apreciezi latura sensibila.

Citeşte mai mult pe studentie.ro