HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU: Iubirile pot trece de la o extremă la cealalta, apar ispite irezistibile

HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU: 2017 va rezerva sansa de a progresa, a evolua, de a va maturiza si a schimba lucruri esentiale in sistemul vostru de valori, care sa va permita constientizarea pe deplin a faptului ca mergeti inainte cu viata voastra, adaptandu-va inteligent in functie de conditiile nou aparute sau de ceea ce aveti nevoie sa va motiveze. 

06 iul. 2017, 10:40
HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU: Iubirile pot trece de la o extremă la cealalta, apar ispite irezistibile

HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU. Conditiile pot fi date chiar de cerintele voastre de la voi insiva. Va doriti altceva, va simtiti plafonati, nu ati mai avut o provocare demult si nu este cazul sa o asteptati din alta parte decat de la voi. Anul acesta este activat puternic rolul vostru in schimbarea voastra. Nu al altora, ma refer la rol. Nu parerea altora conteaza, nici banii altora, fie ei parinti, investitori sau parteneri de viata, nici miza pe un castig peste noapte nu este de bun augur. Un investitor va poate da sansa sa deschideti ceva sau intrerprindeti o afacere,  doar ca intai trebuie sa va intrebati daca nu cumva nu vreti prea mult dintr-o data. A incepe de la putin si apoi a creste treptat, pare ma sigur decat sa va angajati intr-o colaborare sau parteneriat, in care voi sunteti cu ideile, talentul si numele si celalalt aduce capital.

HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU: Zodia care îşi vindecă răni ascunse. Cu ce provocări vine vara şi ce se întâmplă până la Crăciun

Pana la 29 iulie, Destinul se pozitioneaza pe axa financiara indicand spre capacitatea voastra de a face bani, de a lua decizii legate de bani si stiti cum se spune, daca e sa fie bine este, daca nu, nu. Vorbim aici de cateva directii clare din care va puteti modifica nivelul veniturile in bine, evident.  Primul ar fi sa faceti un efort sa scapati de datoriile care incorseteaza. Putin sacrificiu si sunteti liberi! Al doilea este vanzarea unei proprietati, actiune care capata aspect favorabile din 15 februarie incolo, cu aspect bune pana in luna octombrie, de a va ocupa de tot felul de tranzactii. Al treilea aspect este a invata si a va regasi profesional, studii de scurta durata, care sa va dea sansa sa faceti ceva in plus pe langa serviciul actual, dar cu potential urias ca in urmatorii ani sa devina o ocupatie de baza, atata vreme cat pleaca din dorinta voastra de exprimare.
Dupa 30 incolo, Destinul actioneaza pentru voi. Nu spun nici bine, nici rau, caci Destinul are un parcurs al sau format din incercari amestecate, care va poarta mereu spre ceea ce trebuie sa deveniti voi. Sigur, il puteti ajuta, fiind prietenosi cu energiile ce vin spre voi, dand dovata de receptivitate, implicare, creativitate, generozitate si vointa. Este bine sa simtiti in ce directie va duce viata si chiar o directie spirituala va ajuta sa fiti mai receptivi. Este posibil sa incepeti anul cu o stare de neregasire de sine, stare ce vine de anul trecut. Multi spuneti ca daca va veti schimba casa sau chiar familia, in unele situatii, in care stati, totul va fi perfect. Da, aveti nevoie de liniste si de schimbare de casa, dar nu este suficient. Pot fi mai multe conditii care preseaza asupra fiintei voastre, iar primariatul si secundariatul cauzelor sunt extrem de relative. Va dau exemplul ipotetic al unei Leoaice care sta acasa si creste doi copii, de ceva vreme. Femeie activa si de cariera pana la momentul in care a devenit mama. Stand acasa devine nemultumita de ce se intampla in casa sau in relatia dintrea ea si sot, parinti sau socri, in functie de cine o ajuta sau poate, nu o ajuta. Acestea sunt cauze secundare. Cauza principal este ca ei ii lipseste munca si ca din cauza controlului exacerbat si a neincrederii ca ceilalti nu pot creste copii la fel de bine ca ea, sufera si se invarte in cerc.

Este momentul sa luati decizii, iar deciziile trebuie sa nu afecteze relatiile conjugale sau parteneriale, care sunt putin mai subrede anul acesta, chiar si in preajma eclipselor din februarie si august. Aveti posibilitatea sa comunicati bine si cu rabdare si sa gasiti cele mai bune solutii. 
Anul este bun pentru dragoste, dar nu mai bun ca 2018. In 2017 Leii naivi si creduli se pot pacali. Intre 15 februarie si 10 noiembrie, iubirile pot trece de la o extrema la cealalta, apar ispite si cei care aveti ghinionul sa dati peste cineva cu anumite vicIi sau caruia ii place sa minta, riscati sa fiti dezamagiti. Nu am spus ca nu va puteti indragosti pana peste urechi! De altfel cand vorbesc despre trecerea de la o extrema la alta, apare si situatia ca in momentul in care voi nu mai vreti sa ramaneti intr-o relatie, partenerul de viata care pana acum v-a ignorant si nu va daruit afectiunea de care aveati nevoie, brusc poate treace la 180 de grade si sa va iubeasca la fel ca la inceput. Ei, asta este o poveste din care invatati foarte mult, daca nu ati mai trecut niciodata prin asa ceva. Cei care au relatii mai vechi, incep sa scartaie, insa daca este iubire, se poate depasi  prin a intelege unde greseste sau unde ignora, fiecare parte. Leii care au tradat sau au facut greseli morale de care au fost si ei constienti pana la acest moment, vor avea o confruntarea face to face cu propria creatie. Se va trece de la iubire la ura.  Cert este ca lucrurile nu mai merg in 2017 in virtutea inertiei. Intrati pe un drum neasfaltat si daca nu aveti un vehicol adecvat, compus din valori spiritual solide, intuitie, nevoia de a darui iubire, nu doar a marca un teritoriu, exista riscul unor mici rasturnari de décor. Nevoia voastra de schimbare sau de a trece la o alta etapa a vietii se poate izbi de lipsa de interes a partenerului si deveniti radicali. N-ar fi rau, totusi, sa dialogati si sa fiti dispusi al sinceritate in primul rand cu voi insiva. Maturitatea se cere de ambele parti.

Astrologul Cristina Demetrescu a dezvăluit care sunt VÂRSTELE CRITICE şi când au loc mari cumpene

Anul nu este fabulous pentru sarcini, la mamicile care au ceva probleme de sanatate. La celelalte, sarcina trebuie sa vina cu cateva precautii indicate probabil si de medic. La sfarsitul anului, scapati de un aspect astral mai neprietenos care doar pe acelea care au avut dificultati de a procrea pe cale naturala, le-a cam suparat. Intarzierea aparitiei unui copil, este de multe ori o informatie, care atrage atentia asupra unor cauze pe care trebuie sa le descoperiti inainte de a procrea.

2017 rezolva mai spre final de an, incepand cu luna octombrie si problema locuintei. Pana in octombrie puteti vinde, dar poate de cumparat este mai bine dupa octombrie. Tot anul este posibil sa fiti interesat de domeniul imobiliar, insa linistea vine spre sfarsitul anului, asta inseamnand chiar mutarea in noua casa. Daca gasiti un nou partener de viata anul acesta, insa nu va grabiti sa va mutati impreuna. Nu este de bun augur pentru relatie. V-am spus ca trebuie sa simtiti cand sa faceti pasii. Aspecte benefice sunt pentru Leii care vor sa schimbe orasul. Incercati intai cu o chirie si apoi, spre sfarsitul anului si anul viitor, puteti achizitiona o casa, daca va place si ramaneti.

HOROSCOP IUNIE 2017 CRISTINA DEMETRESCU: Ce zodii se îndrăgostesc, cine are parte de decepţii în amor

2017 este foarte generos cu Leii creativi si in special cei care doresc sa scrie, sa traiasca din comunicare, dar si cei care doresc sa predea sub diverse forme sau sa isi construiasca activitati  legate de ce am scris mai sus. Nu ezitati sa va inscrieti la diverse cursuri care sa va invete lucruri noi, dand astfel examene si obtinand atestate pentru activitati pe care vi le doriti.
Multi va schimbati masina si calatoriti, poate mai mult prin tara, dar si in afara. Apare sentimentul unei lipse de timp pentru a face tot ce va doriti, se anunta evenimente dupa ce v-ati cumparat bilete sa plecati in concediu si va suparati ca nu le puteti face pe toate. Asadar, poate ar trebui sa nu rezervati nimic foarte devreme pentru 2017, ca sa puteti evita suprapunerile.
Nici sanatatea nu este de ignorant, mai ales la inceput si sfarsit de an. Din noiembrie incolo nu sunteti foarte usor de diagnosticat, asa incat nu va grabiti cu concluziile inainte de a cere o a doua parere.

2017 va fi un an extrem important pentru voi, caci apar intorsaturi de Destin, pe care nimeni nu le stie dinainte, asadar nu pot spune ca surprizele se tin lant, ci mai degraba vedeti incotro va duce fluxul si nu opuneti rezistenta.

Citeşte şi HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU: Casa iubirii este frumos aspectată, dar sunt probleme de sănătate. Cum staţi cu norocul