HOROSCOP: Cum să te comporţi cu cei mici în funcţie de zodie

Copilul tău va vedea lucrurile într-un mod diferit de al tău, în funcție de zodia sa, iar fără o atitudine adecvată, nu vei reuși să îl faci să te înțeleagă și să te asculte. Un articol util tuturor părinților, pentru o relație constructivă părinte-copil.

21 sept. 2017, 20:37
HOROSCOP: Cum să te comporţi cu cei mici în funcţie de zodie

Personalitatea copilului în deplină concordanță cu zodia sa

Un nou an școlar va începe curând, iar ca părinte, ține de responsabilitatea ta să îți încurajezi copilul să învețe, să îl susții, să îl determini să iubească școala și nu să considere o povară mersul zilnic la ore.

Deseori nu știm să ne comportăm cu cel mic, îl pedepsim când nu trebuie și, mai ales, cum nu trebuie. Acest comportament îl face să se închidă în el, să nu mai comunice și, prin urmare, nu vei avea o relație constructivă părinte-copil.

În funcție de zodie, copilul tău va vedea lucrurile într-un mod diferit de al tău, iar fără o atitudine adecvată, nu vei reuși să îl faci să te înțeleagă și să te asculte. Un articol util tuturor părinților și dacă vei pune în aplicare informațiile și recomandările oferite, vei reuși să ai o relație bună cu al tău copil, câștigând mulțumirea și fericirea celui mic, dar și împlinirea ta ca părinte.

COPILUL BERBEC

Nu este ușor să ai de-a face cu un copil Berbec. El este plin de energie și nu poate fi ușor de ținut în frâu. Se mișcă repede, precum o rachetă. Este foarte curios. Pune foarte multe întrebări. Are nevoie de atenție continuă, de iubire și de înțelegere. Poate ajunge la vicii dacă este ghidat incorect. Dacă ești mamă sau tată și ai un copil Berbec, felicitări, dar vei avea și tu un program încărcat. Copilul Berbec se simte împlinit când are o ocupație clară și activități concrete, dar nu te gândi că poate avea aceeași ocupație la nesfârșit. Normal, se mai și plictisește. Și se plictisește repede și des. Trebuiesc ținuți mereu ocupați, îndrumă-i spre activități practice, de lucru manual, care le va domoli energia. Dacă îl cerți, s-ar putea să se răzbune și să se îndrepte spre un comportament viciat. Atenție la metodele de corecție pe care le aplici unui copil Berbec. 

COPILUL TAUR

Trebuie îndrumat către artele frumoase, fiindcă deține aptitudini înnăscute.

Este de o încăpățânare ieșită din comun. Face numai ce îl taie capul. Are nevoie de metode de corijare. Dacă ai un copil taur, nu-i promite ce nu-i poți da, pentru că se va închide în sine, acumulând multă suferință. Cu cât îl iubești mai mult, cu atât va fi mai fericit. Se rușinează când este în centrul atenției. Este o fire introvertită și destul de tăcută. Are nevoie de afectivitate și de mângâieri, mai ales pe ceafă, în semn de apreciere. Este adorabil și îi place să râdă cu poftă. Îi place rutina, dar și leneveala. Îi place mâncarea bună și are un apetit ridicat.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO