Horoscop. Cum stai cu banii, serviciul sau familia în săptămâna 22-28 septembrie

HOROSCOP: Vezi care va fi situaţia ta financiară, cariera sau viaţa de familie, în funcţie de zodia ta. Află ce îţi pregătesc astrele pentru tine în perioada care urmează.

20 sept. 2014, 06:46
Horoscop. Cum stai cu banii, serviciul sau familia în săptămâna 22-28 septembrie

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Trebuie să faci unele alegeri grele cu privire la bani în această săptămână, dar astrele ţin cu tine şi te îndeamnă să iei deciziile corecte. În defavoarea cumpărăturilor pentru satisfacerea plăcerilor tale şi ale familiei tale, ai face bine să îţi plăteşti toate datoriile pe care le ai.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Chiar dacă munceşti mult, nu înseamnă că vei şi câştiga mai mult. Nu îţi face speranţe chiar dacă lucrurile îţi ies exact cum ar trebui la locul de muncă. Nimic însă nu te poate împiedica să te muţi undeva unde vei simţi că eşti apreciată.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să găseşti un echilibru, altfel rişti să pierzi sume importante de bani. Chiar dacă nu se poate spune că eşti cheltuitoare, e posibil ca cineva din jurul tău să te atargă într-o capcană. Fii cu ochii în patru!

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Munceşti prea mult şi rişti să fii nefericită în celelalte sectoare ale vieţii tale. Încearcă să găseşti un echilibru, stresul şi lipsa timpului petrecut în sânul familiei îţi pot creea probleme serioase pe viitor. Nu poţi cumpăra chiar totul cu bani!

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Te înţelegi bine cu toată lumea, dar mai ales cu cei de la serviciu. Ştii să munceşti, dar să te şi distrezi în acelaşi timp, ceea ce nu poate fi decât o veste bună. Timpul va trece mult mai uşor, iar roadele muncii tale vor fi mult mai apreciate. Din păcate nu vei mai primi nişte bani, şi va trebui să fii mai responsabilă!

Citeşte mia mult pe eva.ro