Horoscop: Cum stai cu dragostea în luna decembrie, în funcţie de zodie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna decembrie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

RomaniaTV.net
24 nov. 2016, 08:39
Horoscop: Cum stai cu dragostea în luna decembrie, în funcţie de zodie

Săgetător

Dacă eşti angajată într-o relaţie, în luna decembrie vei încerca să reaprinzi focul iubirii dintre tine şi partener şi să rezolvi problemele cu care vă confruntaţi. Dacă eşti singură, standardele tale sunt mult prea ridicate şi va fi destul de greu să îţi găseşti pe cineva aşa cum ţi-ai dori cu toate că aştepţi de mult timp această schimbare în viaţa ta!

Capricorn

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental în această perioadă. Sărbătorile ce se apropie îţi vor scoate în cale persoane de care te poţi ataşa fără să îţi dai seama, şi nu e nimic rău în asta. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, atât tu, cât şi partenerul tău vă veţi crampona în chestiuni din rutina zilnică şi veţi uita de voi ca şi cuplu!

Citeşte şi  Horoscop: Trec uşor de la dragoste la ură. Zodii care te strivesc după ce te iubesc

Vărsător

În decembrie vei da dovadă de mai mult romantism ca până acum, lucru care te va apropia de iubitul tău mai mult decât crezi. Chiar dacă nu ai nicio intenţie ascunsă, pasiunea dintre voi vă va duce în punctul unei decizii care vă va privi viitorul ca şi familie. Dacă eşti singură, trebuie să fii prudentă, căci nu orice bărbat care îţi acordă atenţie este bun pentru tine!

Peşti

Nu vei avea parte de linişte pe plan sentimental, o relaţie complicată îţi poate crea probleme. Cu siguranţă persoana pe care o placi are ceva de ascuns, iar atunci când vei afla vei fi dezamăgită, dar ţi se va complica şi viaţa. Încearcă să te ţii cât mai departe de tentaţii şi să pui demnitatea pe primul loc. Dacă ai deja o familie, trebuie să vă gândiţi mai mult la viitor!

Citeşte mai mult pe eva.ro