Horoscop. Cum stai cu sănătatea în luna august, în funcţie de zodia ta

Aspectele astrale îţi arată câtă energie şi poftă de viaţă vei avea în această lună, dar şi riscurile de îmbolnăviri sau accidentări

01 aug. 2014, 15:27
Horoscop. Cum stai cu sănătatea în luna august, în funcţie de zodia ta

Leu (22 iulie – 22 august)

Luna aceasta este numai bună pentru activităţi îndrăzneţe, aşa că poţi forţa limita oricând. Eşti plină de energie, timp ai, iar problemele par că au dispărut definitiv. Nimic nu te poate împiedica să te simţi bine, trebuie doar să ai grijă la mâncare.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Munca depusă până acum te-a doborât, de aceea trebuie de îţi iei concediu urgent. Eşti mult prea încordată, nervoasă şi te cerţi cu toată lumea. Acest lucru nu poate să îţi creeze decât probleme, iar moralul tău să scadă pe zi ce trece.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Ai grijă la stilul de viaţă pe care îl duci şi echilibrează-ţi alimentaţia. Stabileşte-ţi orele meselor principale şi ai grijă la gustările dintre ele, altfel vei putea avea probleme cu stomacul.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Dacă simţi că este ceva în neregulă cu organismul tău, atunci mergi imediat la doctor.Este luna perfectă pentru a începe un program de prevenire a bolilor, mai ales dacă eşti o fire sensibilă. Şi ai grijă cu nervii, nu te implica în treburile altora pentru că îţi provoci singură rău.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie ca atenţia ta să fie sporită în această lună, riscul accidentărilor este foarte mare. Fie că eşti pieton sau şofer, prudenţa este cuvâtul cheie. Eşti energică şi ai vrea să faci de toate, însă nu trebuie să îţi consumi toate resursele.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Vei fi destul de sensibilă luna aceasta, aşa că trebuie să te protejezi cât de mult poţi. Nu este necesar să devii paranoică cu microbii, curăţenia sau mâncarea, însă trebuie să alegi echilibrul. Dacă nu vei reuţi, atunci vei fi destul de irascibilă.

Citeşte mai mult pe eva.ro